Κάνιε Γουέστ: «Θα διέρρεε δεύτερο sex tape της Κιμ με τον Ray J»- Αρνείται τα πάντα η ίδια

Κάνιε Γουέστ: «Θα διέρρεε δεύτερο sex tape της Κιμ με τον Ray J»- Αρνείται τα πάντα η ίδια Facebook Twitter
0

Η Κιμ Καρντάσιαν αποφάσισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους μετά τους ισχυρισμούς του Κάνιε Γουέστ περί ύπαρξης δεύτερου sex tape με τον Ray J.

Όλα ξεκίνησαν όταν το Hollywood Unlocked δημοσίευσε ένα απόσπασμα από συνέντευξη του Κάνιε Γουέστ στον Τζέισον Λι. Σε κάποιο σημείο της συζήτησης, ο 44χρονος ράπερ ισχυρίζεται πως είχε στην κατοχή του ένα λάπτοπ με ανέκδοτο υλικό της Κιμ Καρντάσιαν και του πρώην συντρόφου της, Ray J. (Το sex tape που γυρίστηκε ενώ το ζευγάρι είχε σχέση το 2003, κυκλοφόρησε το 2007 και οδήγησε σε χρόνια διαμάχης για την Καρντάσιαν).

Κάνιε Γουέστ: «Θα διέρρεε δεύτερο sex tape της Κιμ με τον Ray J»- Αρνείται τα πάντα η ίδια Facebook Twitter
Στιγμιότυπο από το sex tape της Κιμ Καρντάσιαν με τον Ray J.

Ωστόσο, σε δήλωση στο περιοδικό People, εκπρόσωπος της Κιμ Καρντάσιαν αρνήθηκε την ύπαρξη δεύτερου sex tape. 

«Μετά από έλεγχο, δεν βρέθηκε τίποτα σεξουαλικό, μόνο πλάνα στο αεροπλάνο πηγαίνοντας Μεξικό και πλάνα σε κλαμπ και εστιατόριο στο ίδιο ταξίδι», είπε ο εκπρόσωπος. «Η Κιμ επιμένει σταθερά ότι δεν υπάρχει νέα δεύτερη κασέτα. Μετά από 20 χρόνια, εύχεται πραγματικά να προχωρήσει από αυτό το κεφάλαιο εστιάζοντας στα θετικά πράγματα που συνεχίζει να κάνει ως μητέρα, επιχειρηματίας και υπέρμαχος της δικαιοσύνης».

Ο Κάνιε Γουέστ έκανε για πρώτη φορά την αποκάλυψη ενώ συζητούσε περί «ατόμων [που] σκόπιμα κάνουν πράγματα για να είναι κακοί και να σε πληγώσουν».

Ο ράπερ συνέχισε αναφέροντας την  εμφάνιση της εν διαστάσει συζύγου του στο Saturday Night Live. Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου του Οκτωβρίου 2021, η Καρντάσιαν φίλησε τον τωρινό σύντροφό της Πιτ Ντέιβιντσον στη διάρκεια ενός σκετς για τον Αλαντίν ενώ ο Κάνιε Γουέστ καθόταν στο κοινό.

«Πώς με φέρεις στο SNL και φιλάς μπροστά μου τον τύπο με τον οποίο βγαίνεις; Κι όλοι λένε "α, πόσο κουλ"», είπε ο Γουέστ στη συνέντευξη. «Εμένα που πήγα και πήρα το λάπτοπ από τον Ray J στο αεροδρόμιο και της τον επέστρεψα στις 8 το επόμενο πρωί. Έκλαψε όταν το είδε. Ξέρετε γιατί; Γιατί αντιπροσώπευε πόσο πολύ την έχουν χρησιμοποιήσει. Πόσο πολύ δεν την αγάπησαν και την έβλεπαν ως προϊόν».

Η Κιμ Καρντάσιαν έχει αναφερθεί στο sex tape αρκετές φορές στο παρελθόν και πώς επηρέασε την προσωπική της ζωή.

Τον Οκτώβριο του 2018 αποκάλυψε ότι είχαν προειδοποιήσει τον Κάνιε Γουέστ να μην βγει μαζί της λόγω του sex tape. «Έχουμε περάσει πολλά μαζί», είπε μιλώντας στο Be Woke Vote. «Στάθηκε απέναντι σε όλους όταν του είπαν, "δεν γίνεται να βγεις ραντεβού με μια κοπέλα με sex tape, ένα κορίτσι από ριάλιτι. Θα καταστρέψει την καριέρα σου". Όλοι του το έλεγαν αυτό. Αλλά εκείνος απαντούσε, "δεν θα μου πεις τι θα κάνω"».

Λίγους μήνες αργότερα, αποκάλυψε στο Watch What Happens Live με τον Andy Cohen ότι τρέμει μήπως χρειαστεί να δώσει κάποτε εξηγήσεις για το sex tape στα τέσσερα παιδιά της.

«Δεν ξέρω [τι θα τους πω για αυτό] ακόμα», είπε για τις κόρες North, 8, και Chicago, 4, και τους γιους της Saint, 6, και Psalm, 2½ ετών, που απέκτησε με τον Κάνιε Γουέστ. «Έχω μια ιδέα και νομίζω ότι θα είμαι πολύ ειλικρινής και αληθινή μαζί τους. Αυτό είναι το μόνο που μπορείς πραγματικά να είσαι».

Η Κιμ Καρντάσιαν υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον Κάνιε Γουέστ τον Φεβρουάριο του 2021 μετά από σχεδόν επτά χρόνια γάμου και κατέθεσε πρόταση τον Δεκέμβριο να τερματίσει νομικά την οικογενειακή της κατάσταση και να δηλωθεί single.

Το πρώην ζευγάρι έχει πάρει πλέον ξεχωριστούς δρόμους, καθώς η Κιμ Καρντάσιαν βγαίνει με τον Πιτ Ντείβιντσον ενώ νέα σύντροφο έχει και ο Κάνιε Γουέστ, το μοντέλο Τζούλια Φοξ.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ σχεδιάζει να αναλάβει τον έλεγχο των αμερικανικών ταχυδρομείων

Διεθνή / Ο Τραμπ σχεδιάζει να αναλάβει τα αμερικανικά ταχυδρομεία - Πιθανώς, για να τα κλείσει

Η ιστορική υπηρεσία USPS των ΗΠΑ είχε ελεγχόμενη ζημία 1,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων το 2024 - Ο Τραμπ ετοιμάζει εκτελεστικό διάταγμα για να απολύσει τα μέλη του ΔΣ και να θέσει τα αμερικανικά ταχυδρομεία υπό τον άμεσο έλεγχο του υπουργείου Εμπορίου
LIFO NEWSROOM
Γερμανία: Η Μπέρμποκ αποκάλυψε ότι έχει υποστεί πολλές φορές σεξουαλική παρενόχληση

Διεθνή / Γερμανία: Η Μπέρμποκ αποκάλυψε ότι έχει υποστεί πολλές φορές σεξουαλική παρενόχληση

Στη Γερμανία, σχεδόν το 60% των γυναικών δηλώνουν ότι έχουν βιώσει κάποια μορφή σεξουαλικής παρενόχλησης στη διάρκεια της ζωής τους, σύμφωνα με σχετική έρευνα, με τους ειδικούς να εκτιμούν ότι ο πραγματικός αριθμός είναι ακόμα υψηλότερος.
LIFO NEWSROOM
Γυναίκα στις ΗΠΑ γέννησε λάθος μωρό - Της εμφύτευσαν λάθος γονιμοποιημένα ωάρια

Διεθνή / Έκανε μήνυση σε κλινική εξωσωματικής γονιμοποίησης, επειδή γέννησε το μωρό άλλου ζευγαριού χωρίς να το γνωρίζει

Παρά το λάθος, η γυναίκα θέλησε να κρατήσει το παιδί και μεγάλωσε το μωρό για αρκετούς μήνες μέχρι να δοθεί η κηδεμονία στους βιολογικούς γονείς του
LIFO NEWSROOM