Μάικλ Μουρ: O Τραμπ δεν ήθελε και ακόμη δεν θέλει να γίνει πρόεδρος - Να πώς έγινε υποψήφιος

Μάικλ Μουρ: O Τραμπ δεν ήθελε και ακόμη δεν θέλει να γίνει πρόεδρος - Να πώς έγινε υποψήφιος Facebook Twitter
Σύμφωνα με τον Μάικλ Μουρ, ο ίδιος ο Τραμπ ψάχνει τον τρόπο να φύγει πριν βγει ο μεγάλος χαμένος
0

O προβοκάτορας κινηματογραφιστής Μάικλ Μουρ δήλωσε ότι γνωρίζει πως ο Ντοναλντ Τραμπ δεν θέλει να γίνει πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών και υποστηρίζει πως ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών σαμποτάρει μόνος του την δική του εκστρατεία, για να αποφύγει το οβάλ γραφείο.

Σε άρθρο του στη Huffington Post, αναφέρει ότι ο Τραμπ ξεκίνησε την εκστρατεία υποψηφιότητάς του για να ενισχύσει την διαπραγματευτική τακτική του για ένα υψηλότερο πακέτο αποδοχών από το NBC. Ο ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός ο οποίος είχε προσλάβει τον Τραμπ για το ριάλιτι The Apprentice, τον απέλυσε όταν κατά την έναρξη της προεκλογικής του εκστρατείας όταν έκανε ρατσιστικά σχόλια για τους Μεξικανούς μετανάστες τους οποίους αποκάλεσε "εμπόρους ναρκωτικών" και "βιαστές" .

Σύμφωνα με τον Μουρ, ο οποίος δεν κατονομάζει την πηγή του, ο Τραμπ συνέχισε την εκστρατεία του για να να τη χρησιμοποιήσει για επαφές με άλλα τηλεοπτικά δίκτυα. "Και τότε συνέβη κάτι..." γράφει ο Μουρ "Και για να είμαι ειλικρινής, αν συνέβαινε και σε σας, μπορεί να κάνατε το ίδιο. Έκπληκτος ο Τραμπ είδε πως είχε κάνει γκελ στη χώρα, ειδικά μεταξύ των ανθρώπων που ήταν το αντίθετο των δισεκατομμυριούχων." Ο Μουρ σημειώνει πως η προσοχή που συγκέντρωνε ο μεγιστάνας του προκάλεσε "μέθη" και πως ο Τραμπ ερωτεύτηκε τον εαυτό του. Σύντομα ξέχασε τον αρχικό του στόχο και αισθάνθηκε πως είναι ο βασιλιάς του κόσμου.

 

Στη συνέχεια ο Μουρ απαριθμεί μια σειρά από πρόσφατα σφάλματα στα οποία έχει υποπέσει τον τελευταίο καιρό ο Τραμπ, εξαιτίας των οποίων βλέπει τη δημοτικότητά του να καταρρέει. Όμως ισχυρίζεται πως αυτά τα λάθη δεν είναι τυχαία και πως πίσω τους κρύβεται και πάλι στρατηγική. Κατά τον Μουρ, ο Τραμπ σαμποτάρει τον εαυτό του και σκοπός του είναι ίσως να εγκαταλείψει την κούρσα την οποία εξαρχής δεν ήθελε να ολοκληρώσει.

Ο σκηνοθέτης εκτιμά πως ο Τραμπ θα προτιμήσει να εγκαταλείψει το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων, από το να ηττηθεί το βράδυ των εκλογών. "Πίστεψέ με, έχω γνωρίσει αυτόν τον άντρα ", γράφει και σημειώνει πως ο Τραμπ θα προτιμούσε να καλέσει τους Κλίντον και τον Ομπάμα στον επόμενο γάμο του παρά να είναι ο χαμένος της βραδιάς των εκλογών.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χάθηκαν 500.000 αμερικανικά όπλα στο Αφγανιστάν – Στα χέρια τρομοκρατών μέσω Ταλιμπάν

Διεθνή / Χάθηκαν 500.000 αμερικανικά όπλα στο Αφγανιστάν – Στα χέρια τρομοκρατών μέσω Ταλιμπάν

Περισσότερα από 500.000 αμερικανικά όπλα που κατασχέθηκαν από τους Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν φέρονται να έχουν χαθεί ή πουληθεί στη μαύρη αγορά - Μέρος αυτών έχει καταλήξει σε τρομοκρατικές οργανώσεις όπως η Αλ Κάιντα
LIFO NEWSROOM
Τραμπ: «Αν δεν υπάρξει πρόοδος, οι ΗΠΑ θα αποχωρήσουν από τη συμφωνία για τον πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας»

Διεθνή / Τραμπ: «Αν δεν υπάρξει πρόοδος, οι ΗΠΑ θα αποχωρήσουν από τη συμφωνία για τον πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας»

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο τερματισμού της αμερικανικής διαμεσολάβησης – Απέφυγε να δεσμευτεί για συνέχιση της στρατιωτικής στήριξης προς το Κίεβο
LIFO NEWSROOM
Η κυβέρνηση Τραμπ ζητά αρχεία ξένων χρηματοδοτών του Χάρβαρντ

Διεθνή / Η κυβέρνηση Τραμπ ζητά αρχεία ξένων χρηματοδοτών του Χάρβαρντ

Η κυβέρνηση Τραμπ κλιμακώνει την πίεση στο Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ, ζητώντας αναδρομικά στοιχεία ξένων χρηματοδοτήσεων και παγώνοντας 2,26 δισ. δολάρια σε ομοσπονδιακή χρηματοδότηση, εν μέσω κατηγοριών για ανεπαρκή προστασία φοιτητών κατά των διακρίσεων
LIFO NEWSROOM
ΗΠΑ: Μόλυβδος και βαρέα μέταλλα σε 9 στις 10 οδοντόκρεμες – Ανησυχητικά ευρήματα ακόμη και σε παιδικά προϊόντα

Διεθνή / ΗΠΑ: Μόλυβδος και βαρέα μέταλλα σε 9 στις 10 οδοντόκρεμες – Ανησυχητικά ευρήματα ακόμη και σε παιδικά προϊόντα

Η έκθεση θέτει υπό αμφισβήτηση την ασφάλεια οδοντόκρεμων ευρείας κυκλοφορίας, ενώ αναδεικνύει την ανάγκη για αυστηρότερη νομοθεσία και ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού
LIFO NEWSROOM
Τζέι Ντι Βανς σε Βρετανία: «Καταργήστε τους νόμους υπέρ των ΛΟΑΤΚΙ+ για να εξασφαλίσετε μια εμπορική συμφωνία»

Διεθνή / Τζέι Ντι Βανς σε Βρετανία: «Καταργήστε τους νόμους υπέρ των ΛΟΑΤΚΙ+ για να εξασφαλίσετε μια εμπορική συμφωνία»

Υψηλόβαθμο στέλεχος της Ουάσινγκτον μιλώντας στην Independent, ξεκαθάρισε πως ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ έχει «εμμονή με την πτώση του δυτικού πολιτισμού»
LIFO NEWSROOM
Ελπίδες για εμπορική συμφωνία ΗΠΑ–Κίνας: Ο Τραμπ βλέπει τέλος στον «πόλεμο των δασμών» μέσα σε ένα μήνα

Διεθνή / Ελπίδες για εμπορική συμφωνία ΗΠΑ–Κίνας: Ο Τραμπ βλέπει τέλος στον «πόλεμο των δασμών» μέσα σε ένα μήνα

Ο Τραμπ δηλώνει ότι επίκειται εμπορική συμφωνία ΗΠΑ–Κίνας εντός ενός μήνα, μεσούσης της δασμολογικής σύγκρουσης - Οι γεωπολιτικές και οικονομικές προεκτάσεις και το διπλωματικό παιχνίδι που εξελίσσεται παγκοσμίως
LIFO NEWSROOM