Μητέρα τάιζε τον 18 μηνών γιο της μόνο φρούτα και λαχανικά και πέθανε από ασιτία

Μητέρα τάιζε τον 18 μηνών γιο της μόνο φρούτα και λαχανικά και πέθανε από ασιτία Facebook Twitter
Η Sheila O'Leary, 39 ετών, αντιμετωπίζει ισόβια κάθειρξη αφού οι ένορκοι την καταδίκασαν για τη δολοφονία του μικρού της γιου.
0

Μια 39χρονη μητέρα τη Φλόριντα κρίθηκε ένοχη για τη δολοφονία του 18 μηνών γιου της, τον οποίο τάιζε μόνο ωμά φρούτα και λαχανικά.

Η Sheila O’Leary αντιμετωπίζει ισόβια κάθειρξη μετά την καταδίκη των ενόρκων την Τετάρτη για δολοφονία και μια σειρά από κατηγορίες κακοποίησης ανηλίκου για τον θάνατο του μικρού Ezra O'Leary το 2019.

Το αγοράκι της ζύγιζε μόλις 7,7 κιλά - τρία κιλά κάτω από το μέσο όρο - όταν οι γονείς του παρατήρησαν ότι είχε σταματήσει να αναπνέει.

Η 39χρονη με τον σύζυγό της, Ryan O'Leary, είπαν στην αστυνομία ότι ο Ezra ακολουθούσε αυστηρή vegan διατροφή - και επίσης ότι θήλαζε.

Είπαν ότι το παιδί δεν είχε φάει για περίπου μια εβδομάδα πριν από το θάνατό του και είχε πρόβλημα ύπνου.

Η νεκροψία διαπίστωσε ότι το αγοράκι πέθανε από επιπλοκές λόγω υποσιτισμού.

Μητέρα τάιζε τον 18 μηνών γιο της μόνο φρούτα και λαχανικά και πέθανε από ασιτία Facebook Twitter
Η Sheila O'Leary και ο σύζυγός της, Ryan συνελήφθησαν και τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για τον θάνατο του γιου τους το 2019.

Οι εισαγγελείς κατηγόρησαν τη μητέρα ότι δεν αναζήτησε κατάλληλη ιατρική φροντίδα για τον γιο της όταν συνειδητοποίησε ότι ήταν άρρωστος.

«Επέλεξε να αγνοήσει τις κραυγές του», δήλωσε η βοηθός εισαγγελέα Sara Miller κατά τη διάρκεια της τελικής αγόρευσης. «Δεν χρειαζόταν ζυγαριά για να δει τα οστά του ούτε για να ακούσει το κλάμα του».

Επιπλέον πρόσθεσαν πως το ζευγάρι παραμελούσε και τα υπόλοιπα τρία παιδιά του - όλα ηλικίας κάτω των 11 ετών - όταν πέθανε ο Ezra.

«Βρισκόμαστε εδώ επειδή τα παιδιά τους λιμοκτονούσαν τόσο πολύ που το μικρότερο πέθανε από την πείνα», δήλωσε η Miller.

Ο Ryan O'Leary, σύζυγος της 39χρονης, πρόκειται να δικαστεί με τις ίδιες κατηγορίες.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ο Έντι Ράμα λέει ψέματα στην Ελλάδα»

LiFO politics / «Ο Έντι Ράμα λέει ψέματα στην Ελλάδα»

Ο διπλωμάτης Αλέξανδρος Μαλλιάς, πρώην πρέσβης της Ελλάδας στην Ουάσιγκτον, τα Τίρανα και τα Σκόπια, μιλάει για τις αλλαγές που φέρνει η πολιτική του Ντόναλντ Τραμπ στις ΗΠΑ, καθώς και για τις δύσκολες σχέσεις της Ελλάδας με την Αλβανία, ειδικά κατά τη διάρκεια της πρωθυπουργίας του Έντι Ράμα.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Οι θάνατοι αμάχων στο Σούμι μπορεί να αναγκάσουν την Ουάσινγκτον να αλλάξει στάση απέναντι στον Πούτιν

Διεθνή / Πόλεμος στην Ουκρανία: Η σφαγή στο Σούμι και πώς οι ΗΠΑ μπορεί να αλλάξουν στάση απέναντι στον Πούτιν

Η ασυμφωνία μεταξύ των δολοφονημένων στο Σούμι και της φωτογραφικής χειραψίας Γουίτκοφ-Πούτιν είναι κάτι παραπάνω από προφανής στους περισσότερους παρατηρητές
LIFO NEWSROOM
«Σκότωσε τους γονείς του για να σκοτώσει τον Τραμπ»: Το σχέδιο ενός 17χρονου για να «ρίξει» την Αμερικανική κυβέρνηση

Διεθνή / «Σκότωσε τους γονείς του για να δολοφονήσει τον Τραμπ»: 17χρονος ήθελε να «ρίξει» την κυβέρνηση των ΗΠΑ

Το FBI δήλωσε ότι ο έφηβος ήταν σε επαφή με άτομα που μιλούσαν ρωσικά και είχε ως στόχο «να προκαλέσει κυβερνητική κατάρρευση εξοντώνοντας τον πρόεδρο»
LIFO NEWSROOM