Μπρουνέι: Παντρεύτηκε ο πρίγκιπας Αμπντούλ Ματίν- Δεκαήμερο τελετών

Μπρουνέι: Παντρεύτηκε ο πρίγκιπας Αμπντούλ Ματίν- Δεκαήμερο τελετών Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Ο πρίγκιπας του Μπρουνέι, Αμπντούλ Ματίν, από τα πιο δημοφιλή μέλη βασιλικών οικογενειών της Ασίας, παντρεύτηκε τη σύντροφό του και οι τελετές θα διαρκέσουν συνολικά δέκα ημέρες. 

Οι τελετές για τον γάμο του 32χρονο πρίγκιπα Αμπντούλ Ματίν με την 29χρονη Ανίσα Ρόσναχ Ίσα- Καλέμπικ ξεκίνησαν στις 7 Ιανουαρίου και θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη Τρίτη. Η επίσημη γαμήλια τελετή έγινε σε τέμενος την Πέμπτη. 

Ο 32χρονος είναι ο τέταρτος γιος και το δέκατο παιδί του σουλτάνου Χασανάλ Μπολκιάχ, ενός εκ των πιο πλουσίων ανθρώπων στον κόσμο. Ο πρίγκιπας είναι έκτος στη σειρά διαδοχής του θρόνου, παρόλα αυτά τα τελευταία χρόνια είναι στο φως της δημοσιότητας, συνοδεύοντας τον πατέρα του σε διπλωματικές υποχρεώσεις. 

Ο σουλτάνος ανακοίνωσε τον αρραβώνα του ζευγαριού τον περασμένο Οκτώβριο. Η 29χρονη σύζυγος του πρίγκιπα είναι εγγονή του ειδικού συμβούλου του μονάρχη. Έχει δική της εταιρεία ρούχων και τουριστική επιχείρηση. Ο πρίγκιπας, που παίζει πόλο και είναι πιλότος ελικοπτέρου στη βασιλική πολεμική αεροπορία του Μπρουνέι, έχει 2,5 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram. 

Στην κύρια γαμήλια δεξίωση, που θα γίνει την Κυριακή στο παλάτι των 1.788 δωματίων, θα παραστούν μέλη βασιλικών οικογενειών και αξιωματούχων από όλο τον κόσμο. Επίσης, θα πραγματοποιηθεί παρέλαση στην Μπαντάρ Σερί Μπεγκαβάν, την πρωτεύουσα του Μπρουνέι. 

Με πληροφορίες από AP

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χάθηκαν 500.000 αμερικανικά όπλα στο Αφγανιστάν – Στα χέρια τρομοκρατών μέσω Ταλιμπάν

Διεθνή / Χάθηκαν 500.000 αμερικανικά όπλα στο Αφγανιστάν – Στα χέρια τρομοκρατών μέσω Ταλιμπάν

Περισσότερα από 500.000 αμερικανικά όπλα που κατασχέθηκαν από τους Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν φέρονται να έχουν χαθεί ή πουληθεί στη μαύρη αγορά - Μέρος αυτών έχει καταλήξει σε τρομοκρατικές οργανώσεις όπως η Αλ Κάιντα
LIFO NEWSROOM
Τραμπ: «Αν δεν υπάρξει πρόοδος, οι ΗΠΑ θα αποχωρήσουν από τη συμφωνία για τον πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας»

Διεθνή / Τραμπ: «Αν δεν υπάρξει πρόοδος, οι ΗΠΑ θα αποχωρήσουν από τη συμφωνία για τον πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας»

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο τερματισμού της αμερικανικής διαμεσολάβησης – Απέφυγε να δεσμευτεί για συνέχιση της στρατιωτικής στήριξης προς το Κίεβο
LIFO NEWSROOM
Η κυβέρνηση Τραμπ ζητά αρχεία ξένων χρηματοδοτών του Χάρβαρντ

Διεθνή / Η κυβέρνηση Τραμπ ζητά αρχεία ξένων χρηματοδοτών του Χάρβαρντ

Η κυβέρνηση Τραμπ κλιμακώνει την πίεση στο Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ, ζητώντας αναδρομικά στοιχεία ξένων χρηματοδοτήσεων και παγώνοντας 2,26 δισ. δολάρια σε ομοσπονδιακή χρηματοδότηση, εν μέσω κατηγοριών για ανεπαρκή προστασία φοιτητών κατά των διακρίσεων
LIFO NEWSROOM
ΗΠΑ: Μόλυβδος και βαρέα μέταλλα σε 9 στις 10 οδοντόκρεμες – Ανησυχητικά ευρήματα ακόμη και σε παιδικά προϊόντα

Διεθνή / ΗΠΑ: Μόλυβδος και βαρέα μέταλλα σε 9 στις 10 οδοντόκρεμες – Ανησυχητικά ευρήματα ακόμη και σε παιδικά προϊόντα

Η έκθεση θέτει υπό αμφισβήτηση την ασφάλεια οδοντόκρεμων ευρείας κυκλοφορίας, ενώ αναδεικνύει την ανάγκη για αυστηρότερη νομοθεσία και ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού
LIFO NEWSROOM
Τζέι Ντι Βανς σε Βρετανία: «Καταργήστε τους νόμους υπέρ των ΛΟΑΤΚΙ+ για να εξασφαλίσετε μια εμπορική συμφωνία»

Διεθνή / Τζέι Ντι Βανς σε Βρετανία: «Καταργήστε τους νόμους υπέρ των ΛΟΑΤΚΙ+ για να εξασφαλίσετε μια εμπορική συμφωνία»

Υψηλόβαθμο στέλεχος της Ουάσινγκτον μιλώντας στην Independent, ξεκαθάρισε πως ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ έχει «εμμονή με την πτώση του δυτικού πολιτισμού»
LIFO NEWSROOM
Ελπίδες για εμπορική συμφωνία ΗΠΑ–Κίνας: Ο Τραμπ βλέπει τέλος στον «πόλεμο των δασμών» μέσα σε ένα μήνα

Διεθνή / Ελπίδες για εμπορική συμφωνία ΗΠΑ–Κίνας: Ο Τραμπ βλέπει τέλος στον «πόλεμο των δασμών» μέσα σε ένα μήνα

Ο Τραμπ δηλώνει ότι επίκειται εμπορική συμφωνία ΗΠΑ–Κίνας εντός ενός μήνα, μεσούσης της δασμολογικής σύγκρουσης - Οι γεωπολιτικές και οικονομικές προεκτάσεις και το διπλωματικό παιχνίδι που εξελίσσεται παγκοσμίως
LIFO NEWSROOM