Ο Έλτον Τζον αποκάλυψε πως μόλυνση επηρέασε την όρασή του από το ένα μάτι

Ο Έλτον Τζον αποκάλυψε πως μόλυνση επηρέασε την όρασή του από το ένα μάτι Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου: EPA
0

Ο σερ Έλτον Τζον αποκάλυψε πως πλέον έχει μείνει με «μόνο περιορισμένη όραση» στο ένα μάτι μετά από μια «σοβαρή» μόλυνση.

Ο 77χρονος θρύλος της μουσικής είπε ότι θεραπεύεται από τη μόλυνση, αλλά ότι η ανάρρωσή του θα πάρει χρόνο. «Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, αντιμετώπισα μια σοβαρή μόλυνση των ματιών που δυστυχώς με άφησε περιορισμένη όραση στο ένα μάτι», έγραψε στο Instagram.

«Θα θεραπευτεί, αλλά είναι μια εξαιρετικά αργή διαδικασία και θα χρειαστεί λίγος χρόνος μέχρι να επιστρέψει η όραση στο προσβεβλημένο μάτι». Πρόσθεσε ότι είναι «τόσο ευγνώμων για την εξαιρετική ομάδα γιατρών και νοσηλευτών και την οικογένειά μου, που με φρόντισαν τόσο καλά». 

Πολλοί διάσημοι αστέρες τού έχουν στείλει τις καλύτερες ευχές τους. Η σχεδιάστρια Ντονατέλα Βερσάτσε σχολίασε: «Σου στέλνω τόση αγάπη Έλτον! Νιώσε καλύτερα σύντομα. Σε αγαπώ». Ο θρύλος του τένις Μπίλι Τζιν Κινγκ έγραψε: «Στέλνουμε την αγάπη και την υποστήριξή μας. Νιώσε καλύτερα σύντομα, φίλε». 

Ο Έλτον Τζον, θρυλική μορφή της παγκόσμιας μουσικής, με επιτυχίες όπως το Your Song, το Rocket Man και το I'm Still Standing, έχει πουλήσει περισσότερους από 300 εκατομμύρια δίσκους. Πέρυσι, στην τελευταία παράσταση της αποχαιρετιστήριας περιοδείας του, έπαιξε μπροστά σε περίπου 120.000 άτομα στο Glastonbury.


Με πληροφορίες από BBC

 
 
 
Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρ' ολίγον σύγκρουση Airbus της Delta Air Lines με στρατιωτικό αεροσκάφος στην Ουάσινγκτον

Διεθνή / Παρ' ολίγον σύγκρουση Airbus της Delta Air Lines με στρατιωτικό αεροσκάφος στην Ουάσινγκτον

Το περιστατικό καταγράφηκε λίγες μόλις εβδομάδες μετά την αεροπορική τραγωδία της 29ης Ιανουαρίου, όταν στρατιωτικό ελικόπτερο Black Hawk συγκρούστηκε με αεροσκάφος της American Airlines
LIFO NEWSROOM
Σεισμός στη Μιανμάρ: Τουλάχιστον 1.000 νεκροί και 2.376 τραυματίες – Ξεκίνησε η διεθνής αποστολή βοήθειας

Διεθνή / Σεισμός στη Μιανμάρ: Τουλάχιστον 1.000 νεκροί και 2.376 τραυματίες – Ξεκίνησε η διεθνής αποστολή βοήθειας

Η Μιανμάρ, μια χώρα ήδη σε βαθιά πολιτική και ανθρωπιστική κρίση, καλείται να αντιμετωπίσει μία από τις πιο φονικές φυσικές καταστροφές στην πρόσφατη ιστορία της
LIFO NEWSROOM
Το θεατρικό έργο του Τζορτζ Κλούνεϊ σπάει ρεκόρ εισπράξεων στο Μπρόντγουεϊ

Διεθνή / «Καληνύχτα και καλή τύχη»: Το θεατρικό έργο του Τζορτζ Κλούνεϊ σπάει ρεκόρ εισπράξεων στο Μπρόντγουεϊ

Το «Καληνύχτα και καλή τύχη» συγκέντρωσε 3,3 εκατ. δολάρια την περασμένη εβδομάδα, καταρρίπτοντας το ρεκόρ που είχε σημειωθεί νωρίτερα αυτό το μήνα από τον «Οθέλλο» του Ντένζελ Ουάσινγκτον
LIFO NEWSROOM