Live

Οι εφοριακοί στην Αυστραλία κάνουν μαθήματα υποκριτικής για να είναι πιο αποτελεσματικοί

Οι εφοριακοί στην Αυστραλία κάνουν μαθήματα υποκριτικής για να είναι πιο αποτελεσματικοί Facebook Twitter
0

Στελέχη της Αρχής Οικονομικού Ελέγχου στην Αυστραλία παρακολουθούν μαθήματα υποκριτικής για είναι πιο αποτελεσματικοί.

Συγκεκριμένα, η Εποπτική Ρυθμιστική Αρχή της Αυστραλίας (APRA) δαπανά περίπου 500.000 δολ. Αυστραλίας για τη συνεργασία με το Εθνικό Ινστιτούτο Δραματικής Τέχνης (NIDA), την σχολή υποκριτικής με το μεγαλύτερο κύρος στην χώρα και όπου έχουν φοιτήσει οι Κέιτ Μπλάνσετ και Μελ Γκίμπσον. 

Σύμφωνα με τρία συμβόλαια ύψους 430.000 δολ. Αυστραλίας τα έξοδα αφορούν, μεταξύ άλλων, εκπαίδευση και σεμινάρια επιμόρφωσης και καθοδήγησης στα οποία συμμετέχει το προσωπικό της APRA.

Η Αρχή που αποφεύγει οποιαδήποτε επικοινωνία με τα ΜΜΕ και εποπτεύει τη χρηματοπιστωτική σταθερότητα των βασικών οργανισμών, όπως οι τράπεζες, τα υπερταμεία και τα ασφαλιστικά ιδρύματα – δεν διστάζει να ζητήσει εξωτερική βοήθεια.

«Θέλουμε οι ελεγκτές μας να είναι επαγγελματίες και να είναι σε θέση να παρουσιάζονται με επαγγελματικό τρόπο στον κόσμο», ανέφερε εκπρόσωπος της αρχής στο ABC.

Πολλοί άνθρωποι που εργάζονται στον τομέα αυτό προέρχονται, από ένα νομικό υπόβαθρο, ή έχουν σπουδάσει οικονομικά ή λογιστικά έτσι δεν έχουν τις δεξιότητες που θα τους επιτρέψουν να μιλούν σε δημόσια φόρουμ, να κάνουν δηλώσεις στα ΜΜΕ, ή να έχουν άνεση στην επικοινωνία με εταιρείες και συμβούλια.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της APRA και τα 682 μέλη του προσωπικού της Αρχής μπορούν να συμμετάσχουν σε μαθήματα καλλιέργειας δεξιοτήτων που διοργανώνονται από το NIDA.

«Τα στελέχη της APRA συμμετέχουν συχνά σε εκδηλώσεις και συνέδρια για ομιλίες και παρουσιάσεις ή συμμετέχουν σε συζητήσεις και γνωστοποιούν τις εξελίξεις στον κλάδο στους ενδιαφερόμενους και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

«Οι επόπτες της APRA πρέπει επίσης να είναι σε θέση να επικοινωνούν με αυτοπεποίθηση και αποτελεσματικότητα με τις οντότητες που εποπτεύουν, συμπεριλαμβανομένων διευθυντικών στελεχών και διοικητικών συμβούλων» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Τα σεμινάρια εταιρικής επίδοσης της NIDA αναπτύσσουν τις δεξιότητες των συμμετεχόντων στις παρουσιάσεις και τους δίνουν τα εργαλεία για να είναι περισσότερο πειστικοί και να εμπνέουν εμπιστοσύνη.

Η εκπαιδεύτρια στην επικοινωνία με τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, Μέλανι Σλέιντ δήλωσε ότι οι δεξιότητες στην παρουσίαση δεν αρκούν για να εξασφαλίσουν καλύτερη επικοινωνία.

Δεν θέλουμε στην πραγματικότητα εκείνους που είναι επικεφαλής των ρυθμιστικών μας οργάνων να είναι μόνο σε θέση να παίζουν έναν ρόλο, είπε.

Η κατάρτιση θα βοηθήσει, αλλά αν η APRA δείξει προθυμία να συμμετάσχει στη δημόσια συζήτηση θα πείσει τους φορολογούμενους ότι οι ρυθμιστικές αρχές λειτουργούν αποτελεσματικά, πρόσθεσε.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

Live

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πώς η ισχυρή «μηχανή λάσπης» του Χόλιγουντ συγκαλύπτει σκάνδαλα

Διεθνή / Πώς η ισχυρή «μηχανή λάσπης» του Χόλιγουντ συγκαλύπτει σκάνδαλα

Το γεγονός ότι οι κόντρες του Χόλιγουντ σπάνια παίρνουν τέτοια έκταση ίσως είναι ο λόγος για τον οποίο η διαμάχη μεταξύ Μπλέικ Λάιβλι και Τζάστιν Μπαλντόνι εξακολουθεί να βρίσκεται στα πρωτοσέλιδα
LIFO NEWSROOM
Ντόναλντ Τραμπ: Χρησιμοποίησε το αντι-ΛΟΑΤΚΙ+ ροζ τρίγωνο των Ναζί στο Truth Social

Διεθνή / Ντόναλντ Τραμπ: Χρησιμοποίησε το αντι-ΛΟΑΤΚΙ+ ροζ τρίγωνο των Ναζί στο Truth Social

Το ροζ τρίγωνο που σήμερα είναι σύμβολο των δικαιωμάτων των ΛΟΑΤΚΙ+, στη ναζιστική Γερμανία χρησιμοποιήθηκε για να αναγνωρίζουν τους ομοφυλόφιλους άνδρες στα στρατόπεδα συγκέντρωσης
LIFO NEWSROOM
Αλβανία: Ζήτησαν από τους παρόχους του διαδικτύου να αποκλείσουν την πρόσβαση στο TikTok

Διεθνή / Αλβανία: Ζήτησαν από τους παρόχους του διαδικτύου να αποκλείσουν την πρόσβαση στο TikTok

Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα είχε ανακοινώσει τον Δεκέμβριο ότι πρόκειται να απαγορεύσει το TikTok, μία ημέρα μετά τον θάνατο ενός 14χρονου μαθητή στη διάρκεια καυγά κοντά σε σχολείο στα Τίρανα
LIFO NEWSROOM