Παραίτηση βόμβα στη Victoria's Secret - Όλο το παρασκήνιο

Παραίτηση βόμβα στη Victoria's Secret - Όλο το παρασκήνιο Facebook Twitter
1

Αλλαγές φαίνεται να έρχονται με τον έναν ή άλλο τρόπο στους κόλπους της Victoria's Secret με την εβδομάδα μετά το διάσημο σόου να φέρνει εξελίξεις.

Η CEO της γνωστής εταιρείας πολυτελών εσωρούχων Τζαν Σίνγκερ παραιτήθηκε μετά από δύο χρόνια παραμονής στην θέση, σύμφωνα με όσα αναφέρει η Wall Street Journal.


Η μητρική εταιρία L Brands θα δώσει περισσότερες εξηγήσεις μαζί με τη δημοσιοποίηση των οικονομικών της στοιχείων την επόμενη Δευτέρα.

Η παραίτηση της Σίνγκερ ενώ έρχεται μαζί με την πρόσφατη διαμάχη σχετικά με τον αποκλεισμό συγκεκριμένων μοντέλων (ωστόσο δεν είναι ξεκάθαρο εάν συνδέεται) αλλά και το σκηνικό πτώσης των τιμών των μετοχών της μαμάς εταιρείας L Brands και άλλων επιχειρηματικών σκοπέλων που αντιμετωπίζει η γνωστή εταιρία εσωρούχων.

Η είδηση έρχεται σε διάστημα μικρότερο της μίας εβδομάδας από το καθιερωμένο φαντασμαγορικό σόου το οποίο φέτος έγινε κάτω από σύννεφα αμφισβήτησης. Αιτία στάθηκε η συνέντευξη του «αρχιτέκτονα» του σόου Εντ Ράζεκ στην Vogue η οποία πυροδότησε πολλά αρνητικά σχόλια σε σχέση με την στάση του απέναντι στα plus size και transgender μοντέλα.

Ο ίδιος, σε δήλωσή του αργότερα απολογήθηκε παίρνοντας ουσιαστικά πίσω τις δηλώσεις που έκανε υποστηρίζοντας ότι τα εν λόγω μοντέλα είχαν προσκληθεί για οντισιόν στο παρελθόν.


Οι οικονομικοί αναλυτές αποδίδουν την πτώση της εταιρίας στην προσκόλλησή της στην sexy εικόνα καθώς η άνοδος των ανταγωνιστών που δίνουν βαρύτητα και στην άνεση όπως για παράδειγμα η American Eagle's Aerie και η Savage x Fenty της Ριάνα βρίσκουν πρόσφορο έδαφος ανάπτυξης επειδή αφουγκράζονται περισσότερο την αγορά.

Επίσης η απόφαση της εταιρίας να διακόψει την παραγωγή άλλων ειδών ρουχισμού και μαγιό ίσως αποτελούν μέρος του προβλήματος. Από το κάδρο δεν λείπουν βέβαια και τα παράπονα των online καταναλωτών που υποστηρίζουν ότι η ποιότητα των προϊόντων δεν είναι όπως παλιά.


Εντωμεταξύ, ο Ράζεκ κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στη Vogue σημείωσε ότι η εταιρία έχασε την ευκαιρία της μετάβασης από τα ενισχυμένα σουτιέν στα νέου τύπου. «Αργήσαμε για την ανανέωση της επιρροής μας στην αγορά» είπε χαρακτηριστικά.

Παρ' όλα αυτά η Victoria Secret παραμένει ηγέτιδα στην Αμερικανική αγορά εσωρούχων και όποιος τελικά πάρει τη θέση της Σίνγκερ θα πρέπει να την διατηρήσει στην ίδια υψηλή θέση.

Διεθνή
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τραμπ: «Οι παιδικοί καρκίνοι έχουν αυξηθεί κατά 40% από το 1975» – Τι ισχύει στην πραγματικότητα

Διεθνή / Τραμπ: «Οι παιδικοί καρκίνοι έχουν αυξηθεί κατά 40% από το 1975» – Τι ισχύει στην πραγματικότητα

Η συζήτηση για τον παιδικό καρκίνο επανέρχεται στο προσκήνιο, με την επιστημονική κοινότητα να καλεί για περισσότερη έρευνα στις αιτίες της αύξησης των περιστατικών, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στον ρόλο των περιβαλλοντικών επιδράσεων
LIFO NEWSROOM
Χαμάς για τελεσίγραφο Τραμπ: «Ενθαρρύνει το να υπαναχωρήσει από την εκεχειρία στη Γάζα»

Διεθνή / Χαμάς για τελεσίγραφο Τραμπ: Οι απειλές του ενθαρρύνουν το Ισραήλ να υπαναχωρήσει από την εκεχειρία στη Γάζα

Η Χαμάς κατηγορεί τον πρόεδρο των ΗΠΑ ότι με το τελεσίγραφό του για απελευθέρωση των ομήρων επιδιώκει να υπονομεύσει τη συμφωνία εκεχειρίας στη Γάζα
LIFO NEWSROOM
Ουκρανία

Διεθνή / Ουκρανία: Η Ρωσία χτύπησε με πυραύλους τη γενέτειρα του Ζελένσκι

Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν σε ρωσική επίθεση, ανακοίνωσε η Ουκρανία, εν μέσω ανησυχιών για την αεράμυνα μετά την ανακοίνωση των ΗΠΑ ότι αναστέλλουν τη στρατιωτική βοήθεια και τη βοήθεια πληροφοριών.
LIFO NEWSROOM
Fyre Festival 2: «Δεν ξέρουμε τίποτα για την εκδήλωση» λέει το δημαρχείου του νησιού που θα φιλοξενήσει το φεστιβάλ 

Διεθνή / Fyre Festival 2: Το «μεγαλύτερο φιάσκο των μουσικών φεστιβάλ» επιστρέφει - ή μήπως όχι;

Οι αρχές δεν έχουν ενημερωθεί, άδειες δεν έχουν εκδοθεί και κανένας καλλιτέχνης δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, αλλά το φεστιβάλ είναι προγραμματισμένο για τον Μάιο του 2025 και ο διοργανωτής επιμένει πως θα γίνει κανονικά
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ
WSJ: Γιατί ο Τραμπ θα καταργήσει το υπουργείο Παιδείας

Διεθνή / WSJ: Γιατί ο Τραμπ ετοιμάζεται να καταργήσει το υπουργείο Παιδείας

Το υπουργείο εποπτεύει, μεταξύ άλλων, τα φοιτητικά δάνεια ύψους 1,6 τρισεκατομμυρίων δολαρίων που κατέχουν δεκάδες εκατομμύρια Αμερικανοί, οι οποίοι δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να πληρώσουν το πανεπιστήμιο εξ ολοκλήρου
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια