Πέθανε ο Τζέιμς Κότακ- Ήταν ντράμερ των Scorpions επί 20 χρόνια

Πέθανε ο Τζέιμς Κότακ- Ήταν ντράμερ των Scorpions επί 20 χρόνια Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Πέθανε σε ηλικία 61 ετών ο Τζέιμς Κότακ, ο οποίος υπήρξε ντράμερ των Scorpions για δύο δεκαετίες. 

Η κόρη του Τζέιμς Κότακ, Τόμπι, επιβεβαίωσε στο TMZ τον θάνατο του πατέρα της. Λίγη ώρα αργότερα, οι Scorpions αποχαιρέτισαν τον «αδελφό» τους, όπως τον χαρακτήρισαν. 

«Πολύ θλιβερά νέα… ο αγαπημένος φίλος και ντράμερ μας επί 20 χρόνια Τζέιμς Κότακ πέθανε σε ηλικία 61 ετών… ο Τζέιμς ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος, σπουδαίος μουσικός και τρυφερός οικογενειάρχης», ανέφεραν σε ανάρτηση τα μέλη των Scorpions. 

Ο Κότακ, συμπλήρωσαν, ήταν «αδελφός» και θα «μας λείψει πραγματικά». «Rock‘n Roll για πάντα, αναπαύσου εν ειρήνη Τζέιμς», κατέληγε η ανάρτηση. 

Ο Τζέιμς Κότακ πέθανε το πρωί της Τρίτης, στο Λούισβιλ, σύμφωνα με την κόρη του. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για τις συνθήκες του θανάτου του ντράμερ. 

Από το 1996 έως τους 2016 ο Κότακ ήταν μέλος των Scorpions. Υπήρξε ο μακροβιότερος ντράμερ της μπάντας. Επίσης, υπήρξε ιδρυτικό μέλος των Kingdom Come, συγκρότημα στο οποίο έμεινε από το 1987 έως το 1989 και από το 2018 έως τον θάνατό του. 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Θέλω να δω τον Έλον πιο επιθετικό»: Ο Τραμπ ζητά από τον Μασκ περισσότερες απολύσεις

Διεθνή / «Θέλω να δω τον Έλον πιο επιθετικό»: Ο Τραμπ ζητά από τον Μασκ περισσότερες απολύσεις

Ο Μασκ ανακοίνωσε ότι όλοι οι ομοσπονδιακοί υπάλληλοι θα λάβουν σύντομα email ζητώντας τους να αναφέρουν τα επιτεύγματά τους της προηγούμενης εβδομάδας, προειδοποιώντας ότι η μη ανταπόκριση θα θεωρηθεί ως παραίτηση
LIFO NEWSROOM
Επίθεση με μαχαίρι στη Γαλλία: «Αλλάχ Ακμπάρ» φώναξε ο δράστης - Είχε καταδικαστεί για υποκίνηση τρομοκρατίας

Διεθνή / Επίθεση με μαχαίρι στη Γαλλία: «Αλλάχ Ακμπάρ» φώναξε ο δράστης - Είχε καταδικαστεί για υποκίνηση τρομοκρατίας

Συνελήφθη ο δράστης - Η Αντιτρομοκρατική Εισαγγελία της Γαλλίας ανακοίνωσε την έναρξη έρευνας για «δολοφονία σε σχέση με τρομοκρατικό εγχείρημα»
LIFO NEWSROOM