Πολωνία: Επίθεση με μαχαίρι σε ορφανοτροφείο - Νεκρή μία 16χρονη και τραυματίες

Πολωνία: Επίθεση με μαχαίρι σε ορφανοτροφείο - Νεκρή μία 16χρονη και τραυματίες Facebook Twitter
Το σημείο της επίθεσης
0

Επίθεση ενόπλου σε ορφανοτροφείο στην Πολωνία είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της μία 16χρονη και να τραυματιστούν τουλάχιστον άλλα εννέα άτομα. 

Ο δράστης εισέβαλε με μαχαίρι στο ορφανοτροφείο στην πόλη Λοτζ το βράδυ της Τρίτης και εξαπέλυσε την επίθεσή του.

Κατά ορισμένες πηγές, πρόκειται για έναν 19χρονο, που έμενε στη δομή, ο οποίος επιτέθηκε σε φιλοξενούμενος και δασκάλους. 

«Τα πολύ προκαταρκτικά ευρήματα δείχνουν ότι πιθανότατα ήταν ένας από τους μαθητές επιτέθηκε ξαφνικά με μαχαίρι σε δάσκαλο και σε άλλους φιλοξενούμενους» ανέφερε σε τοπικό μέσο ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής. 

Η αστυνομία συνέλαβε τον άνδρα και διεξάγει έρευνα για τα αίτια της επίθεσης, ανέφερε στη δημόσια τηλεόραση η εκπρόσωπος της αστυνομίας Ανέτα Σομπιέραζ.

«Δυστυχώς ως αποτέλεσμα του περιστατικού αυτού μια 16χρονη πέθανε επιτόπου στο ορφανοτροφείο και πέντε άνθρωποι εισήχθησαν στο νοσοκομείο» πρόσθεσε. 

Τέσσερις από τους τραυματίες έλαβαν τις πρώτες βοήθειες επιτόπου, κατέληξε η εκπρόσωπος.  Άλλες πηγές ανεβάζουν τον αριθμό των τραυματιών σε 13. 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ/Reuters/Sun

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ες αύριον τα σπουδαία» λέει ο Τραμπ για Ουκρανία: «Μπορεί ακόμη να υπογραφεί η συμφωνία»

Διεθνή / «Ες αύριον τα σπουδαία» λέει ο Τραμπ για Ουκρανία: «Μπορεί ακόμη να υπογραφεί η συμφωνία»

«Απλώς πιστεύω ότι θα έπρεπε να είναι πιο ευγνώμων», είπε για τον Ζελένσκι - Προανήγγειλε συμφωνία ελεύθερου εμπορίου με την Αργεντινή και τον «σπουδαίο ηγέτη», Χαβιέρ Μιλέι 
LIFO NEWSROOM
Η Ευρώπη έχει τα χρήματα για να σώσει την Ουκρανία, χρειάζεται όμως βούληση

Διεθνή / Η Ευρώπη έχει τα χρήματα για να σώσει την Ουκρανία, χρειάζεται όμως βούληση

Η στρατηγική των ΗΠΑ για την ειρήνη φαίνεται να βασίζεται στον κατευνασμό του Κρεμλίνου. Άλλοι σύμμαχοι πρέπει να αναλάβουν δράση για να διαμορφώσουν το τελικό παιχνίδι του πολέμου.
LIFO NEWSROOM
Διχασμένοι οι Μαερικανοί για τον Τραμπ - Τι δείχνει δημοσκόπηση του CNN

Διεθνή / Διχασμένοι οι Αμερικανοί για τον Τραμπ - Τι δείχνει δημοσκόπηση του CNN

Oι Αμερικανοί αξιολογούν τις επιδόσεις του Ντόναλντ Τραμπ με βάσει τη δημοφιλία του, το αν έχει θέσει σωστές προτεραιότητες και το αν η πολιτική του οδηγεί τη χώρα στη σωστή κατεύθυνση
LIFO NEWSROOM