Πύθωνας δραπετεύει από κατάστημα και πνίγει δύο αδελφάκια

Πύθωνας δραπετεύει από κατάστημα και πνίγει δύο αδελφάκια Facebook Twitter
1

Σοκ προκάλεσε στον Καναδά η είδηση ότι πύθωνας που ξέφυγε από κατάστημα με άγρια είδη στην πόλη  New Brunswick, έπνιξε δύο αγοράκια 5 και 7 ετών, την ώρα που κοιμόντουσαν. Ο Noah Barthe, 5, και ο Connor Barthe, 7 ετών, σκοτώθηκαν από ένα μεγάλο αφρικανικό πύθωνα που μπήκε στον πάνω όροφο του σπιτιού τους, όπου βρισκόταν το δωμάτιο τους.  Τα δύο αδελφάκια βρέθηκαν νεκρά το πρωί της Δευτέρας.

Ο Jeff Reynolds, διευθυντής στο κατάστημα ερπετών είπε ότι ο αφρικανικός πύθωνας δεν είναι υπερβολικά επιθετικός, όχι τουλάχιστον πιο επιθετικός από άλλα παρόμοια φίδια και πως βρίσκει περίεργο το περιστατικό.

Η τελευταία ανάλογη επίθεση από αφρικανικό πύθωνα είχε συμβεί το 2002 στο Ντέρμπαν της Ν. Αφρικής, όταν είχε καταπιεί ένα 10χρονο αγόρι.

Ο συγκεκριμένος πύθωνας έχει μήκος  3,5 - 4,5 μέτρα και ζυγίζει περίπου 45 κιλά. Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό, ενώ δεν είναι ακόμη γνωστό πώς κατάφερε ο πύθωνας να δραπετεύσει από το κατάστημα.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γερμανικές εκλογές: Ξεκάθαρη νίκη για το CDU αλλά δεν φτάνει τα αποτελέσματα της εποχής Μέρκελ

Διεθνή / Γερμανικές εκλογές: Ξεκάθαρη νίκη για το CDU αλλά δεν φτάνει τα αποτελέσματα της εποχής Μέρκελ

Tο εκλογικό αποτέλεσμα των Χριστιανοδημοκρατών είναι πολύ χαμηλότερο από τις επιδόσεις του κόμματος υπό την ηγεσία της πρώην επί μακρόν ηγέτιδας και καγκελαρίου της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ
LIFO NEWSROOM