Sabah: Η φύλαξη των 8 Τούρκων στρατιωτικών κοστίζει κάθε μήνα στην Ελλάδα 1 εκατ. ευρώ

Sabah: Η φύλαξη των 8 Τούρκων στρατιωτικών κοστίζει κάθε μήνα στην Ελλάδα 1 εκατ. ευρώ Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
0

Πως η Τουρκία έχει «αποκωδικοποιήσει» το σημείο στο οποίο φυλάσσονται οι 8 Τούρκοι αξιωματικοί υποστηρίζει σε δημοσίευμά της η φιλοκυβερνητική Sabah, σημειώνοντας παράλληλα πως τα μέτρα ασφαλείας για την φύλαξή τους είναι δρακόντια αλλά και δαπανηρά. 

Συγκεκριμένα η Sabah σε ρεπορτάζ το οποίο φέρει τον τίτλο «Ελλάδα και ΗΠΑ δημιουργούν ασπίδα κατά των προδοτών», αναφέρει πως περισσότερα από 200 άτομα φυλάσσουν σήμερα τους Τούρκους αξιωματικούς, οι οποίοι κατέφυγαν στην Ελλάδα αμέσως μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα κατά του Ερντογάν.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στις δυνάμεις φύλαξης των Τούρκων αξιωματικών πέρα από Έλληνες πράκτορες της ΕΥΠ συμμετέχουν επίσης αστυνομικοί, Αμερικανοί πράκτορες αλλά και κλιμάκια ελεύθερων σκοπευτών.

Τέλος, η Sabah αναφέρεται και στο κόστος φύλαξής τους που ανέρχεται σε 1 εκατομμύριο ευρώ κάθε μήνα.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γερμανικές εκλογές: Ξεκάθαρη νίκη για το CDU αλλά δεν φτάνει τα αποτελέσματα της εποχής Μέρκελ

Διεθνή / Γερμανικές εκλογές: Ξεκάθαρη νίκη για το CDU αλλά δεν φτάνει τα αποτελέσματα της εποχής Μέρκελ

Tο εκλογικό αποτέλεσμα των Χριστιανοδημοκρατών είναι πολύ χαμηλότερο από τις επιδόσεις του κόμματος υπό την ηγεσία της πρώην επί μακρόν ηγέτιδας και καγκελαρίου της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ
LIFO NEWSROOM