Σκότωσε 30 ασθενείς για να δείξει το ταλέντο του στην ανάνηψη

Σκότωσε 30 ασθενείς για να δείξει το ταλέντο του στην ανάνηψη Facebook Twitter
Ο πρώην νοσηλευτής κατά τη διάρκεια της δίκης.
3

Ένας νοσηλευτής παραδέχθηκε ότι σκότωσε 30 ασθενείς σε νοσοκομείο της Γερμανίας, όπου εργαζόταν, σύμφωνα με το Γερμανικό Πρακτορείο. Ο άνδρας, που δεν ασκεί πλέον το επάγγελμά του, δικάζεται από τον Σεπτέμβριο κατηγορούμενος για τον θάνατο τριών ασθενών και για απόπειρα δολοφονίας δύο άλλων.

Ωστόσο, ο 38χρονος, κατά την εξέτασή του από ψυχίατρο, παραδέχθηκε τον φόνο 30 ανθρώπων. Πιστεύεται ότι ο νοσηλευτής χορήγησε υπερβολική δόση φαρμάκων σε βαριά ασθενείς το διάστημα 2003-2005. Σε επιπλέον 60 περιπτώσεις, οι ασθενείς επέζησαν.

Οι ερευνητές υποψιάζονται ότι το κίνητρο του ήταν να αποδείξει το ταλέντο του στην ανάνηψη. Ο 38χρονος είχε ήδη καταδικασθεί το 2008 σε κάθειρξη επτάμισι ετών για απόπειρα φόνου.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Μπαρντελά ακύρωσε ομιλία του στις ΗΠΑ αφού πρώην σύμβουλος του Τραμπ εμφανίστηκε να κάνει «ναζιστική χειρονομία»

Διεθνή / Ο Μπαρντελά ακύρωσε ομιλία του στις ΗΠΑ μετά τη «ναζιστική χειρονομία» του πρώην σύμβουλου του Τραμπ, Στιβ Μπάνον

O Γάλλος ακροδεξιός ηγέτης ήταν προγραμματισμένο να μιλήσει σε συνέδριο συντηρητικών, προτού ακυρώσει την εμφάνισή του λόγω της χειρονομίας του Στιβ Μπάνον
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Κάτσε, μην είσαι άδικος. 30 σκότωσε αλλά "έσωσε" 60... ποσοστό επιτυχίας 66% όταν το πραγματικό ποσοστό επιτυχίας κυμαίνεται γύρω στο 30% http://www.wired.com/2014/07/revive-the-dead/(μόνο στις τηλεοπτικές σειρές φαίνεται εύκολο και δήθεν "σώζεται" ένα μεγάλο ποσοστό)Μπορεί να είχε πραγματικό ταλέντο... προφανώς είναι όμως και ψυχάκιας... κρίμα.