Τα λένε για δεύτερη φορά Τραμπ-Πούτιν - Αυτή τη φορά στο Βιετνάμ

Τα λένε για δεύτερη φορά Τραμπ-Πούτιν - Αυτή τη φορά στο Βιετνάμ Facebook Twitter
0

Νέα συνάντηση μεταξύ του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ και του Ρώσου ομολόγου του Βλαντίμιρ Πούτιν θα πραγματοποιηθεί στο Βιετνάμ αύριο Παρασκευή (9/11), στο περιθώριο της συνόδου κορυφής του Φόρουμ Οικονομικής Συνεργασίας των χωρών της Ασίας- Ειρηνικού (APEC), ανακοίνωσε σήμερα ο Γιούρι Ουσάκοφ, σύμβουλος του Κρεμλίνου.


«Θα πραγματοποιηθεί στις 10 Νοεμβρίου», δήλωσε ο Ουσάκοφ, σύμφωνα με το πρακτορείο TASS, διευκρινίζοντας ότι «συζητείται» η ώρα της συνάντησης.


Το Κρεμλίνο είχε ανακοινώσει χθες Τετάρτη ότι είναι «πολύ πιθανό» να υπάρξει μια τέτοια συνάντηση μεταξύ του Τραμπ και του Πούτιν, η δεύτερη μετά την ορκωμοσία του Αμερικανού προέδρου τον Ιανουάριο.


«Ο Πούτιν και ο Τραμπ θα συμμετάσχουν στην ίδια σύνοδο και θα βρεθούν στο ίδιο δωμάτιο. Γι' αυτό είναι απολύτως λογικό να συναντηθούν», εξήγησε χθες ο Ουσάκοφ.

Όταν όμως ρωτήθηκε σχετικά ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Ρεξ Τίλερσον, που συνοδεύει τον Τραμπ στην περιοδεία του στην Ασία, απάντησε ότι δεν έχει επιβεβαιωθεί η συνάντηση των δύο ηγετών.


«Δεν έχει υπάρξει συμφωνία για μια επίσημη διμερή συνάντηση», δήλωσε χαρακτηριστικά. «Συνεχίζουμε τις συζητήσεις», πρόσθεσε.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τουρκία: «Ο μεγάλος σεισμός στην Κωνσταντινούπολη θα έρθει πιο γρήγορα μετά τα 6,2 Ρίχτερ», λέει γεωλόγος

Διεθνή / Τουρκία: «Ο μεγάλος σεισμός στην Κωνσταντινούπολη θα έρθει πιο γρήγορα μετά τα 6,2 Ρίχτερ», λέει γεωλόγος

Μετά τον σεισμό 6,2 Ρίχτερ που σημειώθηκε στην Κωνσταντινούπολη, ο Τούρκος καθηγητής Νάτζι Γκιορούρ ανέφερε πως η περιοχή θα βιώσει σίγουρα έναν μεγάλο σεισμό
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ