Τερματισμό της έρευνας για την ανάμειξη της Ρωσίας στις εκλογές του 2016 ζήτησε ο Τραμπ

Τερματισμό της έρευνας για την ανάμειξη της Ρωσίας στις εκλογές του 2016 ζήτησε ο Τραμπ Facebook Twitter
EPA
0

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ζήτησε από τον υπουργό Δικαιοσύνης Τζεφ Σέσιονς να τερματίσει την έρευνα σχετικά με την φερόμενη ανάμειξη της Ρωσίας στις προεδρικές εκλογές του 2016.

Υποστηρίζει ότι η έρευνα υπονομεύεται από τη σύγκρουση συμφερόντων του ειδικού εισαγγελέα Ρόμπερτ Μιούλερ και αποτελεί αντικείμενο εκμετάλλευσης από τους πολιτικούς του αντιπάλους.

ο Ντόναλντ Τραμπ ζήτησε, με ένα tweet, από τον Τζεφ Σέσιονς να «βάλει τέλος αμέσως σε αυτό το στημένο Κυνήγι Μαγισσών προτού κηλιδώσει επιπλέον τη χώρα μας».

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκτέλεση θανατοποινίτη στην Αλαμπάμα με «απάνθρωπη» μέθοδο

Διεθνή / Εκτέλεση θανατοποινίτη στην Αλαμπάμα με «απάνθρωπη» μέθοδο

Η μέθοδος εκτέλεσης με εισπνοή αζώτου, με την οποία ο θάνατος προκαλείται από υποξία (έλλειψη οξυγόνου), επικρίνεται έντονα από τον ΟΗΕ, που επισημαίνει πως δεν είναι «δοκιμασμένη» και ότι ενδέχεται να αποτελεί μορφή «βασανιστηρίου», «απάνθρωπης ή ταπεινωτικής μεταχείρισης»
LIFO NEWSROOM
Εταιρεία κατασκοπευτικού λογισμικού αποκλείει την Ιταλία μετά τη στοχοποίηση δημοσιογράφων που επικρίνουν τη Μελόνι

Διεθνή / Κολοσσός κατασκοπευτικού λογισμικού αποκλείει την Ιταλία μετά τη στοχοποίηση δημοσιογράφων που επικρίνουν τη Μελόνι

Η Paragon πρώτα απαίτησε από την Ιταλία να απαντήσει στους ισχυρισμούς για εκστρατεία παρακολουθήσεων και στη συνέχεια διέκοψε το συμβόλαιο - Έχουν στοχοποιηθεί και Έλληνες
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΑΓΑΠΗ ΒΑΡΟΥΝΗ