Θερμή υποδοχή στον Βαρουφάκη από Γερμανούς διαδηλωτές

Θερμή υποδοχή στον Βαρουφάκη από Γερμανούς διαδηλωτές Facebook Twitter
6

Διαδηλωτές επιφύλαξαν θερμή υποδοχή στον υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη έξω από το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών στο Βερολίνο, όπου πραγματοποιήθηκε η κρίσιμη συνάντηση με τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Θερμή υποδοχή στον Βαρουφάκη από Γερμανούς διαδηλωτές Facebook Twitter

Οι συγκεντρωμένοι κρατούν πλακάτ με το σύνθημα «ξεκινάμε απ' την Ελλάδα, αλλάζουμε την Ευρώπη» και «Έλληνες, συγγνώμη για την κυβέρνησή μας». Πολλοί από τους διαδηλωτές είναι υποστηρικτές του γερμανικού αριστερού κόμματος Die Linke.

Θερμή υποδοχή στον Βαρουφάκη από Γερμανούς διαδηλωτές Facebook Twitter
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ: Η σύλληψη Παλαιστίνιου ακτιβιστή εγείρει ερωτήματα για την προστασία φοιτητών και κατόχων πράσινης κάρτας

Διεθνή / ΗΠΑ: Η σύλληψη Παλαιστίνιου ακτιβιστή εγείρει ερωτήματα για την προστασία φοιτητών και κατόχων πράσινης κάρτας

Σύμφωνα με νομικούς εμπειρογνώμονες, η κυβέρνηση φαίνεται να επιχειρεί την απέλαση του Χαλίλ με το σκεπτικό ότι συμμετείχε σε τρομοκρατική δραστηριότητα ή συνιστά απειλή
LIFO NEWSROOM
Επιχειρήσεις σε συναγερμό: Οι δασμοί Τραμπ οδηγούν σε μείωση καταναλωτικών δαπανών

Διεθνή / Επιχειρήσεις σε συναγερμό: Οι δασμοί Τραμπ οδηγούν σε μείωση καταναλωτικών δαπανών

Παρά το γεγονός ότι ο Τραμπ έχει δηλώσει πως οι πολιτικές του μπορεί να προκαλέσουν «βραχυπρόθεσμο πόνο», η ανησυχία για τις οικονομικές επιπτώσεις εντάθηκε, καθώς απέφυγε να προβλέψει αν η πολιτική του θα οδηγήσει σε ύφεση
LIFO NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Πριν περίπου από 1.5 χρόνοι, Γερμανοί υπήκοοι που ζουν και εργάζονται στην Αθήνα, διαδήλωσαν υπέρ μας έξω από την πρεσβεία της χώρας τους στο Κολωνάκι, για το θέμα των κατοχικών αποζημιώσεων. Όλα αυτά, την ίδια στιγμή που οι Έλληνες κάνουν "αντιπολίτευση" και το παίζουν "οικονομολόγοι" επί του καναπέως... Και τα media της χώρας, το κάνουν γαργάρα...Να τα λέμε κι αυτά!
Γερμανοί που ζουν στην Αθήνα, πριν κάνα 1.5 χρόνο, είχαν διαδηλώσει έξω από την πρεσβεία της Γερμανίας στο Κολωνάκι για τις κατοχικές αποζημιώσεις που μας χρωστάει το κράτος τους.Και εμείς οι έλληνες κάνουμε "αντιπολίτευση" επί του κανάπεως...Να τα λέμε κι αυτά!
Γιατί όταν ακούμε ότι χρωστάμε λεφτά στη Γερμανία ή στην Ευρώπη, δεν είναι στους λαούς, αλλά στους πιστωτές/τράπεζες=ιδιώτες/μέτοχοι. Όσοι το έχουν καταλάβει αυτό, σε οποιαδήποτε χώρα, στηρίζουν και τις προσπάθειες της νέας κυβέρνησης. Οι λαοί δεν έχουν τίποτε να χωρίσουν, μόνο τα συμφέροντα των απανταχού κολοσσών της οικονομίας έχουν λόγους!
Όχι. Με απόφαση των ορκισμένων υπηρετών του συστήματος ολιγαρχίας, ένα μεγάλο μέρος του χρέους προς ιδιώτες μετακυλίστηκε στους λαούς της Ευρώπης μέσω των κυβερνήσεών τους. Τα κράτη παγκόσμια οδεύουν στην υπερχρέωση, ώστε να χάσουν την κυριαρχία τους και να λειτουργούν ως εταιρίες. Έτσι κατέχονται ευκολότερα.