Γεύση Manouka: To νέο wine bar συστήνει ελληνικούς αμπελώνες στο μπαλκόνι με την πιο όμορφη θέα Η νέα άφιξη στον 7ο όροφο του ξενοδοχείου Utopia είναι αφιερωμένη αποκλειστικά στα ελληνικά αμπέλια, ενώ το μενού με τις μεσογειακές γεύσεις τιμά τα ΠΟΠ προϊόντα από κάθε γωνιά της Ελλάδας. ΔΩΡΑ ΜΑΣΤΟΡΑ ΔΩΡΑ ΜΑΣΤΟΡΑ 16.5.2021
Ελλάδα Αλεξανδρούπολη: Λάδι από αρχαίο ελαιώνα Τα υπεραιωνόβια ελαιόδεντρα υπολογίζονται 2.500- 2.700 ετών
Γεύση Φέτα: Πώς και από πού να διαλέξετε την καλύτερη και ποιους μικρούς παραγωγούς αξίζει να δοκιμάσετε Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τον απόλυτο πρωταγωνιστή του ελληνικού τραπεζιού ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
16.5.2021 Γεύση Manouka: To νέο wine bar συστήνει ελληνικούς αμπελώνες στο μπαλκόνι με την πιο όμορφη θέα Δώρα Μάστορα 16.5.2021 Η νέα άφιξη στον 7ο όροφο του ξενοδοχείου Utopia είναι αφιερωμένη αποκλειστικά στα ελληνικά αμπέλια, ενώ το μενού με τις μεσογειακές γεύσεις τιμά τα ΠΟΠ προϊόντα από κάθε γωνιά της Ελλάδας. ΔΩΡΑ ΜΑΣΤΟΡΑ
19.8.2020 Ελλάδα Αλεξανδρούπολη: Λάδι από αρχαίο ελαιώνα 19.8.2020 Τα υπεραιωνόβια ελαιόδεντρα υπολογίζονται 2.500- 2.700 ετών
31.8.2019 Γεύση Φέτα: Πώς και από πού να διαλέξετε την καλύτερη και ποιους μικρούς παραγωγούς αξίζει να δοκιμάσετε Νίκη Μηταρέα 31.8.2019 Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τον απόλυτο πρωταγωνιστή του ελληνικού τραπεζιού ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
10.2.2019 Ελλάδα «Νίκη» της Ελλάδας: Τέλος η χρήση του όρου «ελληνικό γιαούρτι» από την Τσεχία 10.2.2019 Η Τσεχία υπέβαλε στην Κομισιόν σχέδιο αλλαγής της εθνικής της νομοθεσίας της ως προς τη χρήση του όρου
12.4.2018 Ελλάδα Ελληνικό σήμα μόνο σε γαλακτοκομικά προϊόντα με εγχώρια πρώτη ύλη- Τι αλλάζει στα ΠΟΠ προϊόντα 12.4.2018 Τι αναφέρει η σχετική απόφαση υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βαγγέλη Αποστόλου