Γεύση Γεύση Πρέπει να ομολογήσω ότι πάντα ήμουν επιφυλακτικός στις κάθε είδους εθνικές κουζίνες, κι αυτό γιατί στις περιπτώσεις που δεν έχω επισκεφτεί τη χώρα και δεν γνωρίζω από πρώτο χέρι τις γεύσεις, νιώθω λίγο εξαπατημένος. ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟ 11.10.2007
Γεύση The genus Amanita Ο Σάκης Δημητρακόπουλος αντιγράφει συνταγές από το σελιλόιντ και δοκιμάζει κάθε λογής μανιτάρια στην Τσαγκαράδα.
Γεύση Μεταξύ παράδοσης και γκουρμέ επιλογών Ο Σάκης Δημητρακόπουλος εμπιστεύεται την «πειραγμένη» ελληνική κουζίνα και το σπιτικό σούσι.
11.10.2007 Γεύση Γεύση ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟ 11.10.2007 Πρέπει να ομολογήσω ότι πάντα ήμουν επιφυλακτικός στις κάθε είδους εθνικές κουζίνες, κι αυτό γιατί στις περιπτώσεις που δεν έχω επισκεφτεί τη χώρα και δεν γνωρίζω από πρώτο χέρι τις γεύσεις, νιώθω λίγο εξαπατημένος. ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟ
4.10.2007 Γεύση The genus Amanita 4.10.2007 Ο Σάκης Δημητρακόπουλος αντιγράφει συνταγές από το σελιλόιντ και δοκιμάζει κάθε λογής μανιτάρια στην Τσαγκαράδα.
27.9.2007 Γεύση Μεταξύ παράδοσης και γκουρμέ επιλογών 27.9.2007 Ο Σάκης Δημητρακόπουλος εμπιστεύεται την «πειραγμένη» ελληνική κουζίνα και το σπιτικό σούσι.
20.9.2007 Γεύση American spice 20.9.2007 Ο Σάκης Δημητρακόπουλος λατρεύει τις «αμερικανιές» αλλά δενλέει όχι στα αρώματα της Ανατολής.