Γεύση Morning Bar: Εκεί όπου η Αθήνα απολαμβάνει ένα διαφορετικό πρωινό Το στέκι της hip Αθήνας προσφέρει πλέον συνταγές της μαμάς, ανανεώνοντας παράλληλα τον χώρο του. ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ 31.1.2023
Γεύση Ιάνθη Μιχαλάκη: «Καλό ψωμί είναι αυτό που δεν δημιουργεί πρόβλημα στο στομάχι» Η αρτοποιός και pastry-chef θυμάται την πορεία της στις κουζίνες της Ευρώπης και εξηγεί τι σημαίνει «καλό ψωμί» – όπως αυτό που φτιάχνουν στο Kora. M. HULOT
Γεύση Ξέχνα τις προκάτ μπαγκέτες: Στο «Kora» θα βρεις αληθινό ψωμί με προζύμι Ο νέος φούρνος της Ιάνθης Μιχαλάκη και της Μαρίας Αλαφούζου στο Κολωνάκι δεν έχει κατεψυγμένες τυρόπιτες ούτε προκάτ κριτσίνια, παρά μόνο πραγματικά αρτοσκευάσματα και κρουασάν. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΙΑΚΟΣΑΒΒΑΣ
31.1.2023 Γεύση Morning Bar: Εκεί όπου η Αθήνα απολαμβάνει ένα διαφορετικό πρωινό Ζωή Παρασίδη 31.1.2023 Το στέκι της hip Αθήνας προσφέρει πλέον συνταγές της μαμάς, ανανεώνοντας παράλληλα τον χώρο του. ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
8.10.2022 Γεύση Ιάνθη Μιχαλάκη: «Καλό ψωμί είναι αυτό που δεν δημιουργεί πρόβλημα στο στομάχι» M. Hulot 8.10.2022 Η αρτοποιός και pastry-chef θυμάται την πορεία της στις κουζίνες της Ευρώπης και εξηγεί τι σημαίνει «καλό ψωμί» – όπως αυτό που φτιάχνουν στο Kora. M. HULOT
24.12.2020 Γεύση Ξέχνα τις προκάτ μπαγκέτες: Στο «Kora» θα βρεις αληθινό ψωμί με προζύμι Αλέξανδρος Διακοσάββας 24.12.2020 Ο νέος φούρνος της Ιάνθης Μιχαλάκη και της Μαρίας Αλαφούζου στο Κολωνάκι δεν έχει κατεψυγμένες τυρόπιτες ούτε προκάτ κριτσίνια, παρά μόνο πραγματικά αρτοσκευάσματα και κρουασάν. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΙΑΚΟΣΑΒΒΑΣ