Γεύση Ο «Άναξ» του ελληνικού chardonnay κατάγεται από την Αχαΐα Το «Άναξ Chardonnay» των Αμπελώνων Αντωνόπουλου παλαιώνεται εξ ολοκλήρου σε δρύινα βαρέλια για να αποκτήσει το βουτυρένιο σώμα του και την εκρηκτική, πολυποίκιλη γεύση του που το αναδεικνύουν σε ένα από τα κορυφαία κρασιά της κατηγορίας του. 13.12.2021
13.12.2021 Γεύση Ο «Άναξ» του ελληνικού chardonnay κατάγεται από την Αχαΐα 13.12.2021 Το «Άναξ Chardonnay» των Αμπελώνων Αντωνόπουλου παλαιώνεται εξ ολοκλήρου σε δρύινα βαρέλια για να αποκτήσει το βουτυρένιο σώμα του και την εκρηκτική, πολυποίκιλη γεύση του που το αναδεικνύουν σε ένα από τα κορυφαία κρασιά της κατηγορίας του.