Οδηγός Γεύσης Sapou Athens: Γαστρονομία που συνδέει την Αντίπαρο με το Παγκράτι Ο σεφ Γιάννης Σαπουντζής δημιούργησε το Sapou για να στεγάσει το πάθος του κι αυτό είναι η πιο βασική συνταγή της επιτυχίας. ΛΙΝΑ ΙΝΤΖΕΓΙΑΝΝΗ ΛΙΝΑ ΙΝΤΖΕΓΙΑΝΝΗ 27.11.2023
Οδηγός Γεύσης Sapou: Μας μαθαίνει πώς το fine dining γίνεται μια comfort γευστική εμπειρία Το εστιατόριο, πιστό στην ιστορία του, που ξεκινάει από τη λατρεμένη Αντίπαρο, συνεχίζει να μας εκπλήσσει γευστικά με την αθηναϊκή version του. ΛΙΝΑ ΙΝΤΖΕΓΙΑΝΝΗ
27.11.2023 Οδηγός Γεύσης Sapou Athens: Γαστρονομία που συνδέει την Αντίπαρο με το Παγκράτι Λίνα Ιντζεγιάννη 27.11.2023 Ο σεφ Γιάννης Σαπουντζής δημιούργησε το Sapou για να στεγάσει το πάθος του κι αυτό είναι η πιο βασική συνταγή της επιτυχίας. ΛΙΝΑ ΙΝΤΖΕΓΙΑΝΝΗ
28.11.2022 Οδηγός Γεύσης Sapou: Μας μαθαίνει πώς το fine dining γίνεται μια comfort γευστική εμπειρία Λίνα Ιντζεγιάννη 28.11.2022 Το εστιατόριο, πιστό στην ιστορία του, που ξεκινάει από τη λατρεμένη Αντίπαρο, συνεχίζει να μας εκπλήσσει γευστικά με την αθηναϊκή version του. ΛΙΝΑ ΙΝΤΖΕΓΙΑΝΝΗ