Γεύση Αστέριος Σούσουρας: «Τα πολλά υλικά δημιουργούν έριδες» Μια κουβέντα περί γαστρονομίας και εστίασης με τον άνθρωπο πίσω από το Trizoni, έναν από τους πιο φημισμένους ψαροφαγικούς προορισμούς σε Χαλκιδική και Θεσσαλονίκη. ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ 15.1.2023
15.1.2023 Γεύση Αστέριος Σούσουρας: «Τα πολλά υλικά δημιουργούν έριδες» Ζωή Παρασίδη 15.1.2023 Μια κουβέντα περί γαστρονομίας και εστίασης με τον άνθρωπο πίσω από το Trizoni, έναν από τους πιο φημισμένους ψαροφαγικούς προορισμούς σε Χαλκιδική και Θεσσαλονίκη. ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ