Σπούδασε ξενοδοχειακά, μαγειρική και ζαχαροπλαστική τέχνη στη LE MONDE και κατάκτησε την κορυφή
Επιλέξτε σήμερα ένα από τα διετή αναγνωρισμένα από το υπουργείο Παιδείας προγράμματα σπουδών στις πιο δυναμικές ειδικότητες της αγοράς.
ADVERTORIAL
Διαμορφώνοντας για παραπάνω από 25 έτη άριστα καταρτισμένους επαγγελματίες, ο εκπαιδευτικός όμιλος LE MONDE έχει γίνει πλέον ταυτόσημος με σπουδές υψηλού επιπέδου στα ξενοδοχειακά, τη γαστρονομία και τον τουρισμό.
Εκατοντάδες νέοι και νέες επίδοξοι chefs και pastry chefs ξεκινούν την καριέρα που ονειρεύονται επιλέγοντας την κορυφαία σχολή μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής στην Ελλάδα, που δεν σταματά να αποδεικνύει έμπρακτα την τόσο υψηλών προδιαγραφών εκπαίδευση που προσφέρει. Τελευταίο παράδειγμα των πολλών διεθνών διακρίσεων η πρόσφατη κατάκτηση της 3ης θέσης στον παγκόσμιο διαγωνισμό γαστρονομίας Trophée Mille International 2023, που έφερε τον εκπαιδευτικό όμιλο LE MONDE για 3η συνεχόμενη φορά στην κορυφή.
Και για όσους πάλι θέλουν να ξεχωρίσουν σε ένα από τα πλέον σύγχρονα επαγγέλματα τουρισμού, όπως το Hotel Management και το e-Travel Agent, το ΙΕΚ LE MONDE αποτελεί ξανά το πιο εγγυημένο πρώτο βήμα, αφού πρόκειται για μια σχολή με αδιαμφισβήτητη εκπαιδευτική υπεροχή που καταδεικνύουν το πρότυπο μοντέλο εκπαίδευσης, το επιλεγμένο διδακτικό προσωπικό που συνδυάζει την ακαδημαϊκή κατάρτιση με την επαγγελματική εμπειρία σε διακεκριμένες τουριστικές επιχειρήσεις αλλά και οι υπερσύγχρονες εργαστηριακές εγκαταστάσεις.
Επιλέξτε σήμερα ένα από τα διετή αναγνωρισμένα από το υπουργείο Παιδείας προγράμματα σπουδών στις πιο δυναμικές ειδικότητες της αγοράς:
Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης-Αρχιμάγειρας | Chef
Ολοκληρωμένη γνώση τόσο της παραγωγικής διαδικασίας μιας σωστά οργανωμένης κουζίνας όσο και του αποτελεσματικού τρόπου διοίκησης και λειτουργίας της μέσα από ένα πρωτοποριακό μοντέλο εργαστηριακής και θεωρητικής εκπαίδευσης.
Τεχνικός Αρτοποιίας – Ζαχαροπλαστικής | Pastry Chef
Αναβαθμισμένες και σύγχρονες τεχνικές αποκτούν προβάδισμα σταδιακά, δίνοντας τη δυνατότητα στους σπουδαστές να δημιουργούν επιδόρπια υψηλής αισθητικής που ακολουθούν τις πιο σύγχρονες τάσεις τόσο στη σύνθεση όσο και στην παρουσίασή τους.
Στέλεχος Μονάδων Φιλοξενίας | Hotel Management
Μέσα από έναν συνδυασμό θεωρητικών και εργαστηριακών μαθημάτων, ο σπουδαστής αποκτά γνώσεις όπως αυτές της οργάνωσης και λειτουργίας, της οικονομικής διαχείρισης και της διοίκησης προσωπικού των διαφορετικών τμημάτων μιας επιχείρησης φιλοξενίας, όπως η υποδοχή, το εστιατόριο, το bar, το τμήμα οργάνωσης εκδηλώσεων και οροφοκομίας, το marketing και το τμήμα πωλήσεων.
Τεχνολογίες Επικοινωνίας και Πληροφορίας στον τομέα του Τουρισμού | e-Travel Agent
Ο σπουδαστής εφοδιάζεται με την απαραίτητη τεχνογνωσία που απαιτούν οι σύγχρονες συνθήκες στον τουρισμό και αφορούν την αποτελεσματική οργάνωση, λειτουργία και διαχείριση οποιασδήποτε τουριστικής ή ταξιδιωτικής επιχείρησης.
Έναρξη μαθημάτων: Οκτώβριος 2023 / Πληροφορίες - εγγραφές: 210 4830500
Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE, Θεσσαλονίκης 45, Μοσχάτο, Αθήνα