Η Ελλάδα απέκτησε «Εργοστάσιο & Μουσείο Παγωτού» κι είναι καλύτερο από ό,τι φαντάζεσαι
Περιηγηθείτε στα 70 χρόνια σπουδαίας ιστορίας της Κρι Κρι, ανακαλύψτε τα μυστικά του παγωτού και απολαύστε με όλη σας την καρδιά το παγωτό των ονείρων σας.
ADVERTORIAL
Αλήθεια, ήξερες πως για να τελειώσεις μια μπάλα παγωτού χρειάζονται κατά μέσο όρο 50 μπουκιές; Ή πως, αν και το παγωτό σοκολάτα εφευρέθηκε πριν τη βανίλια, πιο δημοφιλής (και πιο Instagrammable) γεύση είναι η δεύτερη; Πως υπάρχει παγωτό αβοκάντο, σκόρδο, τσίλι, και μπέικον; Ή πως κάποτε στην Ιταλία φτιάχτηκε το ψηλότερο χωνάκι παγωτού και είχε ύψος πάνω από 3 μέτρα;
Αλλά, κυρίως, ήξερες πως πλέον στις Σέρρες υπάρχει επίσημο Εργοστάσιο Παγωτού, Θεματικό Πάρκο & Μουσείο, όπου μπορείς να μάθεις τα πάντα για το καλύτερο γλυκό όλων των εποχών, ένα γλυκό που έχει τη μοναδική, σχεδόν μαγική, ικανότητα να δημιουργεί τις ομορφότερες αναμνήσεις και δεν γνωρίζει ηλικίες ούτε εποχές;
Γιατί η αλήθεια είναι, πως όταν πρόκειται για παγωτό, μιλάμε όλοι την ίδια γλώσσα, τη γλώσσα που δημιούργησε η Κρι Κρι πριν από 70 χρόνια και έκτοτε διατηρεί την ίδια ακριβώς συνταγή νοστιμιάς, προσφέροντας το μοναδικό ελληνικό παγωτό, που διανέμεται σε όλη την Ελλάδα και σε κάνει κάθε φορά να νιώθεις και πάλι παιδί. Ακριβώς όπως θα νιώσεις δηλαδή όταν επισκεφτείς το «Εργοστάσιο Παγωτού» από την Κρι Κρι, που άνοιξε πρόσφατα για να ανταποδώσει όλη αυτή την εμπιστοσύνη, που της δείχνουμε σταθερά εδώ και επτά δεκαετίες.
Τι είναι το Εργοστάσιο Παγωτού από την Κρι Κρι
Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό και απόλυτα φιλόξενο και βιωματικό πάρκο και μουσείο παγωτού, που στεγάζεται σε έναν ειδικά σχεδιασμένο χώρο 2.000 τ.μ., συνδυάζοντας την εκπαίδευση και την ψυχαγωγία σε απόλυτη ισορροπία με στόχο η «γνώση» να παρουσιάζεται με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο, καθώς βασική φιλοσοφία του είναι η περιήγηση να αποτελεί μια ξεχωριστή εμπειρία.
Μάθε τα μυστικά του παγωτού και φτιάξε το δικό σου
Οι επισκέπτες ξεναγούνται σε έξι διαφορετικές αίθουσες ταξιδεύοντας στον χρόνο, ανακαλύπτοντας τα μυστικά του παγωτού, την ιστορία αλλά και την εξέλιξή του, ενώ στο τέλος, έχουν την ευκαιρία να παρασκευάσουν και να δοκιμάζουν τη δική τους αγαπημένη γεύση στο εργαστήρι παγωτού.
Συγκεκριμένα η εμπειρία περιλαμβάνει από περιήγηση στα 70 χρόνια σπουδαίας ιστορίας της Κρι Κρι μέσα από το χρονολόγιο ενός διαφορετικού Μουσείου κι ένα ταξίδι στα μυστικά του παγωτού, όπου θα μάθεις ποια είναι η διαδικασία παραγωγής του και μέσα από πόσα και ποια στάδια – κύματα περνάει (spoiler: όλες οι απαντήσεις δίνονται με τρόπο παραστατικό) μέχρι Εργαστήρι Παγωτού. Ναι, καλά κατάλαβες, αφού έμαθες όλα τα μυστικά, έφτασε η μεγάλη στιγμή να ξεδιπλώσεις τη φαντασία σου και να δημιουργήσεις μόνος σου το παγωτό των ονείρων σου.
Και, φυσικά, μην ξεχάσεις να περάσεις από Happy Ice Cream, κοινώς ώρα για πάρτι, φωτογραφίες και ατελείωτο παιχνίδι σε έναν λαχταριστό χώρο έτοιμο να σου προσφέρει συναρπαστικές στιγμές και εκπλήξεις!
Ένα πρωτοποριακό μουσείο για μικρούς και μεγάλους
«Σκοπός της Κρι Κρι με το Μουσείο Παγωτού είναι χιλιάδες επισκέπτες από όλη την Ελλάδα να επισκέπτονται το Θεματικό Πάρκο κάθε χρόνο, γνωρίζοντας έτσι τον κόσμο του, ενώ το όραμά είναι η διάδοση της ιστορίας του ελληνικού παγωτού στις επόμενες γενιές», εξηγεί ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Κρι Κρι, Παναγιώτης Τσινάβος.
Αυτός είναι, άλλωστε, και ο λόγος που η Κρι Κρι δεν ήθελε απλά να δημιουργήσει ένα μοναδικό και πρωτοποριακό πάρκο εκπαιδευτικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα για μικρούς και μεγάλους, αλλά κι έναν πόλο τουριστικής έλξης για την πόλη των Σερρών, που θα αποτελέσει ταυτόχρονα σημείο αναφοράς για τη βιομηχανία του παγωτού στην Ελλάδα. Κι αν μας ρωτάτε, το κατάφερε.
* Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Εργοστάσιο Παγωτού, Θεματικό Πάρκο & Μουσείο μπορείτε να βρείτε εδώ.