104.267 Ευρώ για Το Χαμόγελο του Παιδιού

104.267 Ευρώ για Το Χαμόγελο του Παιδιού Facebook Twitter
0

Σε μια εκδήλωση αγάπης, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών ανακοινώθηκε το ποσό που πρόσφερε H Lidl Hellas αυτή τη χρονιά στον Οργανισμό  «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για την ενίσχυση της Εθνικής Τηλεφωνικής Γραμμής για τα Παιδιά SOS 1056.

Την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων προχωρήσαμε στη Lidl Hellas για τρίτη συνεχόμενη χρονιά σε μία δράση στήριξης του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», προσφέροντας 5 λεπτά από την πώληση κάθε συσκευασίας deluxe. Το συνολικό ποσό που συγκεντρώθηκε από τη δράση ανέρχεται στις 104.267 Ευρώ.

 

Στο πλαίσιο της εορταστικής εκδήλωσης παραδόθηκε από τον Πρόεδρο της Lidl Hellas, κ. Ιάκωβο Ανδρεανίδη η επιταγή του χρηματικού ποσού στον Πρόεδρο του Εθελοντικού Οργανισμού κ. Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο παρουσία εκπροσώπων από τα ΜΜΕ, τη Lidl και «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Την παρουσίαση της εκδήλωσης ανέλαβε η κα Φαίη Σκορδά, ενώ η παιδική χορωδία του Σπύρου Λάμπρου χρωμάτισε τη βραδιά με όμορφες παιδικές φωνές.   

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν και οι καταξιωμένοι σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος και Λευτέρης Λαζάρου, αυτή τη φορά όχι για κάποια μονομαχία, αλλά για έναν κοινό σκοπό: να μαγειρέψουν υγιεινά σνακ μαζί με παιδιά που μεγαλώνουν στα Σπίτια του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και να τους μυήσουν στα μυστικά της κουζίνας τους.

Η λειτουργία της «Εθνικής Τηλεφωνικής Γραμμής για τα Παιδιά SOS 1056» που λειτουργεί από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» κρίνεται σήμερα περισσότερο αναγκαία από ποτέ. Παρέχει ψυχολογική στήριξη σε παιδιά και εφήβους, συμβουλευτική στήριξη σε παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικούς, παρεμβαίνει σε περιπτώσεις που παιδιά βρίσκονται σε άμεσο κίνδυνο, υποδέχεται και διαχειρίζεται αιτήματα φιλοξενίας παιδιών, κινητοποιεί εθελοντές δότες αίματος και αιμοπεταλίων, ενώ παρέχει και πληροφορίες για θέματα παιδικής προστασίας. Κατά μέσο όρο πραγματοποιούνται περισσότερες από 776 κλήσεις την ημέρα, ενώ το 2014 πραγματοποιήθηκαν συνολικά 283.369 κλήσεις.

Τα τελευταία δύο έτη η Lidl προσέφερε στον Οργανισμό το ποσό των 184.927 Ευρώ για τη στήριξη της πολύπλευρης και σημαντικής του δράσης.

Επιπρόσθετα τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους πρόκειται να διατεθεί στον Οργανισμό ακίνητο της Lidl στη Νέα Μάκρη για να χρησιμοποιηθεί ως Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας. Το Κέντρο αυτό θα λειτουργεί καθημερινά, θα είναι στελεχωμένο με ψυχολόγο, κοινωνική λειτουργό και αποθηκάριο, θα παρέχει υλική στήριξη σε παιδιά και οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα διαβίωσης, και επιπλέον κοινωνική και συμβουλευτική-ψυχολογική υποστήριξη στις οικογένειες.

Η Lidl Hellas έχει σαν στόχο να στηρίζει τους συνανθρώπους που έχουν ανάγκη γι' αυτό και εκφράζει με κάθε ευκαιρία τη συμπαράσταση και τη στήριξή της στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

RED WAVE EVENTS BY VICHY LABORATOIRES: Η νέα εποχή στην αντιγήρανση με το νέο Liftactiv Collagen Specialist 16 Bonding Serum

Επιχειρείν/Market / RED WAVE EVENTS BY VICHY LABORATOIRES: Η νέα εποχή στην αντιγήρανση με το νέο Liftactiv Collagen Specialist 16 Bonding Serum

Με φόντο ένα  εντυπωσιακό κόκκινο σκηνικό, στις  εκδηλώσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο Κρήτης, αποκαλύφθηκε η ολιστική προσέγγιση της Vichy στην αντιγήρανση, συνδυάζοντας την επιστημονική έρευνα και καινοτομία  στην ενίσχυση του κολλαγόνου.
THE LIFO TEAM
Eurelectric: Ανακαλύψτε την ευελιξία των ηλεκτρικών οχημάτων για να εξοικονομήσετε χρήματα για τους πελάτες και να βελτιστοποιήσετε το δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας

Επιχειρείν/Market / Eurelectric: Ανακαλύψτε την ευελιξία των ηλεκτρικών οχημάτων για να εξοικονομήσετε χρήματα για τους πελάτες και να βελτιστοποιήσετε το δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας

Ένας ιδιοκτήτης ηλεκτρικού οχήματος στην Ευρώπη θα μπορούσε να εξοικονομήσει από €450 έως €2.900 ετησίως, αξιοποιώντας τόσο την έξυπνη όσο και την αμφίδρομη φόρτιση – σύμφωνα με μια νέα μελέτη της Eurelectric-EY.
THE LIFO TEAM
50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Επιχειρείν/Market / 50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Με κεντρικό μήνυμα το “Express your true colours” και με τη βιτρίνα να μεταμορφώνεται σε καμβά δημιουργικότητας, ο street artist Soteur αναλαμβάνει να αναδείξει την αισθητική της πολύχρωμης επετειακής συλλογής
THE LIFO TEAM
H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM