Γίνε και εσύ PlayerEscort στο UEFAEuro 2012!

Γίνε και εσύ PlayerEscort στο UEFAEuro 2012! Facebook Twitter
0


 

 

Η McDonald’s, ως επίσημος χορηγός του UEFA EURO 2012, προσφέρει σε δύο υπερτυχερά παιδιά τη μοναδική εμπειρία να συνοδεύσουν τους διεθνείς μας παίκτες στο γήπεδο κρατώντας τους από το χέρι στον εναρκτήριο αγώνα Πολωνία-Ελλάδα του UEFA EURO 2012.  

Από τις 6 και μέχρι τις 29 Απριλίου όλα τα παιδιά ηλικίας 6-10 ετών που επισκέπτονται τα εστιατόρια McDonald’s στο Αεροδρόμιο, στο Αιγάλεω, στον Άλιμο, στη Βάρη, στη Γλυφάδα, στο Ίλιον, στη Λένορμαν, στην Ομόνοια, στο Π. Φάληρο, στο Σύνταγμα, στο Χαλάνδρι, στο Ηράκλειο της Κρήτης, στην Κέρκυρα και στη Ρόδο μπορούν να λάβουν το κουπόνι συμμετοχής και απαντώντας σωστά σε 3 απλές ερωτήσεις μπαίνουν στην κλήρωση που θα αναδείξει τους 2 τυχερούς Player Escorts.

Το δώρο για τους Player Escorts περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια από την Αθήνα προς την Βαρσοβία της Πολωνίας με επιστροφή για κάθε παιδί και τον συνοδό του, μεταφορά προς και από το αεροδρόμιο και το γήπεδο των αγώνων, έξοδα διαμονής για δύο διανυκτερεύσεις με πλήρη διατροφή, εισιτήρια για την παρακολούθηση του εναρκτήριου αγώνα, ειδική ενδυμασία και αναμνηστικό δώρο για κάθε παιδί.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 5 Μαΐου στο εστιατόριο McDonalds στο Χαλάνδρι από τον Άγγελο Χαριστέα.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλλατίνη ΓΕΜΑΤΑ: Νέο όνομα, νέα εμφάνιση και νέο προϊόν ΓΕΜΑΤΑ MAX για απόλαυση στο maximum

Market news / Αλλατίνη ΓΕΜΑΤΑ: Νέο όνομα, νέα εμφάνιση και νέο προϊόν ΓΕΜΑΤΑ MAX για απόλαυση στο maximum

Η μάρκα Αλλατίνη ανανεώνει τα αγαπημένα Αλλατίνη ΓΕΜΑΤΑ! & τραγανά και ενισχύει την απολαυστική σειρά λανσάροντας τα ΓΕΜΑΤΑ ΜΑΧ σε δύο δυνατούς γευστικούς συνδυασμούς.
THE LIFO TEAM
Ανακαλύψτε τη νέα ΦΙΞ Άνευ Σαγκουίνι: Μία φυσικά δροσιστική γεύση για κάθε στιγμή

Market news / Ανακαλύψτε τη νέα ΦΙΞ Άνευ Σαγκουίνι: Μία φυσικά δροσιστική γεύση για κάθε στιγμή

Η αγαπημένη ΦΙΞ Άνευ διευρύνει το ρεπερτόριο των επιλογών μας, με 3 προτάσεις χωρίς αλκοόλ: την κλασική ΦΙΞ Άνευ με την αυθεντική γεύση μπύρας, τη ΦΙΞ Άνευ Λεμόνι και τη νέα ΦΙΞ Άνευ Σαγκουίνι.
THE LIFO TEAM
Το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος δίπλα στους αθλητές του ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας 2025

Market news / Το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος δίπλα στους αθλητές του ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας 2025

Καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος θα είναι ο απόλυτος σύμμαχος των αθλητών, προσφέροντας την ενυδάτωση και την αναζωογόνηση που χρειάζονται σε κάθε στάση ανεφοδιασμού.
THE LIFO TEAM