ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τα Mailo’s – The Pasta Project προσγειώνονται στο αεροδρόμιο Αθηνών, Ελευθέριος Βενιζέλος, με ένα ολοκαίνουριο κατάστημα.
Πλέον, τόσο οι ταξιδιώτες όσο και οι επισκέπτες του αεροδρομίου θα έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν μια ποικιλία φρέσκων ζυμαρικών μεταξύ rigatoni, casarecce και campanelle, «μαγειρεμένα» στις μοναδικές signature Mailo’s συνταγές. Η ομάδα του Mailo's είναι έτοιμη να προσφέρει καθημερινά στους επιβάτες –και τους λάτρεις των ζυμαρικών – ποιοτικές και αυθεντικές γεύσεις από τα πιο αγνά και φρέσκα υλικά.
Πριν την πτήση, κατά την άφιξη ή σε μια απλή επίσκεψη στο χώρο του αεροδρομίου, το προσωπικό του καταστήματος θα υποδέχεται τους επισκέπτες με χαμόγελο και θα τους βοηθά να επιλέξουν το ιδανικό γεύμα για να απολαύσουν στο φιλόξενο Mailo’s corner.
Το νέο κατάστημα βρίσκεται στο χώρο των αναχωρήσεων και λειτουργεί Δευτέρα έως Κυριακή από τις 11 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.
Το χαρακτηριστικό κόκκινο Mailo’s cup θα γίνει ο γευστικός συνεπιβάτης στο απόλυτο γαστρονομικό ταξίδι!
MADE WITH LOVE AND PASTA