VERGOS Auctions: Φθινοπωρινή  δημοπρασία με έργα τέχνης σε προσιτές τιμές

VERGOS Auctions: Φθινοπωρινή  δημοπρασία με έργα τέχνης σε προσιτές τιμές Facebook Twitter
Lot130, Oπυ Zούνη (1941-2008), Χωρίς Τίτλο, ακρυλικό σε ξύλο, 40 Χ 40 cm
0

 

Με τη Φθινοπωρινή δημοπρασία Νεοελληνικής Τέχνης που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου και ώρα 6:00 μμ σηματοδοτείται δυναμικά η έναρξη της νέας σεζόν για τη VERGOS Auctions. Μία ακόμη δημοπρασία έρχεται να προστεθεί στην ήδη επιτυχημένη κατηγορία εποχιακών διαδικτυακών δημοπρασιών, που χαρακτηρίζονται για τις ιδιαίτερα προσιτές τιμές εκτίμησης των έργων που δημοπρατούνται.

Με τιμές εκκίνησης από 200€, ο οίκος προσφέρει σε όλους τη δυνατότητα απόκτησης επιλεγμένων έργων τέχνης. Πίνακες ζωγραφικής, υδατογραφίες, προσχέδια σκηνικών και κοστουμιών θεατρικών παραστάσεων, σκίτσα, γλυπτά και διακοσμητικά αντικείμενα φέρουν τις υπογραφές καταξιωμένων δημιουργών όπως: Α. Φασιανός, Α. Ακριθάκης, Β. Σπεράντζας, Γ. Σκλάβος, Γ. Κόττης, Γ. Ζογγολόπουλος, Δ. Μυταράς, Δ. Διαμαντόπουλος, Εδ. Σακαγιάν. Θ. Τσίγκος, Κ. Κατζουράκης, Τ. Μαντζαβίνος, Μ. Χάρος, Μ. Πωπ, Takis, Τζ. Χριστοφόρου, Pavlos όπως και Γ. Τσαρούχης, Ν. Χατζηκυριάκος Γκίκας και Φ. Κόντογλου, μεταξύ άλλων.

Στις 144 δημιουργίες που περιλαμβάνονται στη δημοπρασία, οι γυναικείες φιγούρες έχουν την τιμητική τους. Παράλληλα, τοπία εμπνευσμένα από την φύση, την ελληνική εξοχή και τη θάλασσα, στιγμιότυπα της σύγχρονης ζωής, θέματα από την ελληνική λαογραφική και θρησκευτική παράδοση καθώς και ξεχωριστές προσωπογραφίες έρχονται να εμπλουτίσουν τις θεματικές. 

Η δημοπρασία θα προβληθεί ζωντανά από την ιστοσελίδα του οίκου και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετέχουν διαδικτυακά, όπως επίσης μέσω γραπτής ή/και τηλεφωνικής προσφοράς.

Market news
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλλατίνη ΓΕΜΑΤΑ: Νέο όνομα, νέα εμφάνιση και νέο προϊόν ΓΕΜΑΤΑ MAX για απόλαυση στο maximum

Market news / Αλλατίνη ΓΕΜΑΤΑ: Νέο όνομα, νέα εμφάνιση και νέο προϊόν ΓΕΜΑΤΑ MAX για απόλαυση στο maximum

Η μάρκα Αλλατίνη ανανεώνει τα αγαπημένα Αλλατίνη ΓΕΜΑΤΑ! & τραγανά και ενισχύει την απολαυστική σειρά λανσάροντας τα ΓΕΜΑΤΑ ΜΑΧ σε δύο δυνατούς γευστικούς συνδυασμούς.
THE LIFO TEAM
Ανακαλύψτε τη νέα ΦΙΞ Άνευ Σαγκουίνι: Μία φυσικά δροσιστική γεύση για κάθε στιγμή

Market news / Ανακαλύψτε τη νέα ΦΙΞ Άνευ Σαγκουίνι: Μία φυσικά δροσιστική γεύση για κάθε στιγμή

Η αγαπημένη ΦΙΞ Άνευ διευρύνει το ρεπερτόριο των επιλογών μας, με 3 προτάσεις χωρίς αλκοόλ: την κλασική ΦΙΞ Άνευ με την αυθεντική γεύση μπύρας, τη ΦΙΞ Άνευ Λεμόνι και τη νέα ΦΙΞ Άνευ Σαγκουίνι.
THE LIFO TEAM
Το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος δίπλα στους αθλητές του ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας 2025

Market news / Το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος δίπλα στους αθλητές του ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας 2025

Καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος θα είναι ο απόλυτος σύμμαχος των αθλητών, προσφέροντας την ενυδάτωση και την αναζωογόνηση που χρειάζονται σε κάθε στάση ανεφοδιασμού.
THE LIFO TEAM