Τη ΝΗΣΟΣ ΘΟΛΗ, την πρώτη της αφιλτράριστη μπίρα «ψυγείου», παρουσιάζει στη 4η Ζυθογνωσία (14 και 15 Οκτωβρίου στο Ζάππειο) η Μικροζυθοποιία Κυκλάδων στην Τήνο. Απαστερίωτη και αφιλτράριστη, διατηρεί ένα μεγάλο μέρος της μαγιάς και άρα των χρήσιμων βιταμινών της στο μπουκάλι και παρουσιάζεται με τη χαρακτηριστική φυσική θολότητα που επιβάλλει η ιστορική κατηγορία της που προέρχεται από τη Βόρεια Ευρώπη και τον Μεσαίωνα.
Με χρυσοχάλκινο χρώμα, ανεπαίσθητα πικρή και έντονα αρωματική, η ΝΗΣΟΣ ΘΟΛΗ αφήνει στο στόμα την ευχάριστη αίσθηση του χυμού. Θα κυκλοφορήσει αυτό τον Οκτώβριο μόνο σε φιάλες 500 ml και σε βαρέλι ψυγείου και θα διατίθεται επιλεκτικά.
σχόλια