Λες: ''Ζήτημα πατριαρχίας είναι να επιμένει ένας άνδρας με μία γυναίκα αν αυτή δεν του έχει δώσει να καταλάβει ξεκάθαρα την άρνησή της ;''
Μα αυτό ακριβώς γράφω στην εξομολογούμενη προς το τέλος στο προηγούμενο σχόλιό μου.
Να τους δίνει να καταλάβουν ξεκάθαρα την άρνησή της.
Όσον αφορά αυτό που γράφει: ''Εγώ αποφάσισα να μην συνεχίσω με αυτούς γιατί νιώθω καταπίεση και δεν νιώθω να προσφέρω τελικά κάτι στον εαυτό μου και ενώ με έναν ωραίο και διακριτικό τρόπο τους το είπα , συνεχίζουν και στέλνουν λες και δεν μπορούν να δεχτούν ένα όχι .Δηλαδή ακόμα και από αυτό σκέφτομαι ότι αν δεν μπορούν να καταλάβουν αυτό το βασικό ,πως περιμένω εγώ να δουν το μέσα μου.''
Ναι κάποιοι από αυτούς συνεχίζουν να στέλνουν επειδή θέλουν να την πρήξουν και το όχι της να το κάνουν ναι, να πούνε ότι έριξαν κι αυτή που τους ''το έπαιζε δύσκολη''.
Δεν ξέρω αν ο ένας από αυτούς τους τρεις άνδρες με τους οποίους γράφει πως βγήκε την ερωτεύτηκε, μπορεί να συνέβη και αυτό.
Αν όμως έχεις ερωτευτεί πραγματικά ένα άλλο άτομο τότε δέχεσαι το όχι του.
Δεν είναι ένδειξη έρωτα από την πλευρά του άλλου το να ανοίγεις τα μηνύματά σου ή τα μέσα κοινωνικής σου δικτύωσης ή οποιοδήποτε άλλο τρόπο επικοινωνίας έχεις και να βρίσκεις μηνύματα από αυτόν στον οποίο έριξες το άκυρο γιατί 99% ο λόγος που επιμένει να στέλνει μηνύματα ή να τηλεφωνεί είναι η πατριαρχική λογική που έχει γαλουχήσει γενιές και γενιές και η οποία συνοψίζεται στο ''θα μου κάτσει κι αυτή, που θα πάει''.
''Only know you love her when you let her go'' ερμηνεύει ένας σύγχρονος και ταλαντούχος τραγουδοποιός.

Σχολιάζει ο/η
Scroll to top icon