Γενικά στη Θεσσαλονίκη το γλυκό είναι αρκετά καλό.Δύσκολα όμως να βρεις όλα τα γλυκά τέλεια στο ίδιο μέρος.Κάποιος θα έχει πάστα καλή, άλλος σιροπιαστό, άλλος κρέμα κλπ.Γενικά τα καλά ζαχαροπλαστεία χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες.Αυτά τα καινούρια τα μοντέρνα που προτείνετε εσείς (τα έχουμε δει και σε άλλες αντίστοιχες εκπομπές στην τηλεόραση).Τα κλασσικά που γνωρίζει όλος ο κόσμος (έχουν και υποκαταστήματα στην Αθήνα).Τέλος υπάρχει μια σειρά από μικρά, κρυφά μαγαζάκια που δεν ξέρει ο πολύς κόσμος και δεν διαφημίζονται, (ούτε εμείς τα διαφημίζουμε) γιατί η προβολή σίγουρα θα χαλάσει η ποιότητα. Συνήθως οι "γνώστες" προτιιμούν αυτά.