λοιπόν, γιατρός δεν είμαι οπότε θα σου πω πώς το έκανα εγώ: Αρχικά έκοψα το κρέας μαχαίρι όμως,όχι πχ μόνο τα λουκάνικα και τις μπριζόλες. Τα πάντα.και μετά σταδιακά έκοψα το γάλα,μετά το τυρί και μετά τα αυγά,τρώγοντας βέβαια όσπρια πλούσια σε σίδηρο (π.χ.φακές) συνδυαστικά με βιταμίνη C (π.χ. πορτοκάλι) για καλύτερη απορρόφηση του σιδήρου. Μπορείς να αντικαταστήσεις το γάλα με γάλα σόγιας,καρύδας,αμυγδάλου κλπ και τα υπόλοιπα παράγωγα με τα αντίστοιχα υποκατάστατά τους ;)Υ.Γ. Αν δυσκολεύεσαι να κόψεις το κρέας απότομα μπορείς να ξεκινήσεις πρώτα απο μία κατηγορία όπως για παράδειγμα το κοκκινο κρέας που είναι και βλαβερό για την υγείακαλή αρχή
Σχολιάζει ο/η
Scroll to top icon