Πώς η Αγία Παρασκευή έγινε ξαφνικά ο παράδεισος του fitness;

Πώς η Αγία Παρασκευή έγινε ξαφνικά ο παράδεισος του fitness; Facebook Twitter
Ο χώρος του Yava Fitness Center είναι ολοκαίνουριος και καλαίσθητος - τον χαζεύω καθώς περιμένω τη manager Αθηνά Παπαδογεωργάκη να με υποδεχθεί στην αίθουσα με τα μηχανήματα και να με ξεναγήσει.
0

ADVERTORIAL

Πώς η Αγία Παρασκευή έγινε ξαφνικά ο παράδεισος του fitness; Facebook Twitter

Ξεναγηθήκαμε στους «ναούς» της ευεξίας, τα δύο υπερσύγχρονα γυμναστήρια Yava που βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής μεταξύ τους και καλύπτουν όλες τις σύγχρονες ανάγκες όσων θέλουν να γυμναστούν.

 

Όσοι κατοικούν ή κινούνται στα βόρεια γνωρίζουν ότι το Yava της Αγίας Παρασκευής είναι αυτό που λέμε «the place to be» για όποιον επιθυμεί να γυμναστεί. Το πολυεπίπεδο γυμναστήριο της Αγ. Ιωάννου προσελκύει εδώ και χρόνια ασκούμενους όλων των ηλικιών, από μικρά παιδιά μέχρι ηλικιωμένους, καθώς διαθέτει ευρύχωρες αίθουσες, βρίσκεται στην καρδιά του εμπορικού δρόμου της περιοχής, μόλις μια ανάσα από την πλατεία, και κυρίως παρέχει την απόλυτη ευελιξία ωραρίου αφού λειτουργεί σε 24ωρη βάση κι έτσι δεν παρατηρούνται συχνά οι κλασικές ώρες αιχμής και συνωστισμού που συνηθίζονται στα γυμναστήρια, ενώ αν καθυστερήσεις να πας, δεν περιορίζεσαι να τελειώσεις το πρόγραμμά σου γρήγορα και πρόχειρα, ώστε να προλάβεις το κλείσιμο.

Πώς η Αγία Παρασκευή έγινε ξαφνικά ο παράδεισος του fitness; Facebook Twitter

Στο συγκεκριμένο γυμναστήριο θα βρεις ακριβώς αυτά που χρειάζεσαι, σε οποιαδήποτε βαθμίδα εκγύμνασης κι αν βρίσκεσαι, για να πετύχεις τον στόχο σου: Μηχανήματα όλων των ειδών που γυμνάζουν όλες τις μυϊκές ομάδες, ελεύθερα βάρη και ειδικούς πάγκους, αίθουσες για ομαδικά προγράμματα για όλα τα γούστα και τις ώρες της εβδομάδας, δυνατότητα εξατομικευμένης προπόνησης και πάντα καθοδήγηση από έμπειρους και εξειδικευμένους γυμναστές, οι οποίοι μάλιστα, όπως μου επισημαίνει ο manager του γυμναστηρίου, Στέλιος Μακρής, είναι από τους παλιότερους που συνεργάζονται με την εταιρεία. Όταν γίνεις μέλος στο Yava, αφού λάβουν ένα ιστορικό υγείας, θα σου προτείνουν ένα πρόγραμμα ασκήσεων για να πετύχεις τους στόχους σου. Αν βάλουμε στην εξίσωση και τις δελεαστικότατες προσφορές που συχνά-πυκνά παρέχει η αλυσίδα των Yava, τότε καταλαβαίνουμε γιατί εκατοντάδες άνθρωποι το προτιμούν.

 

Η κίνηση-ματ από την πλευρά της εταιρείας, όμως, δεν ήταν άλλη από την ίδρυση, πριν από έναν χρόνο, και δεύτερου Yava στην Αγία Παρασκευή και μάλιστα στον ίδιο δρόμο, σε απόσταση αναπνοής από το πρώτο. Εγχείρημα που, όπως όλα δείχνουν, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, αφού πλέον και το νέο «παιδί» της αλυσίδας έχει βρει το κοινό του (εξάλλου, με μια μικρή ετήσια επιβάρυνση στη συνδρομή μπορείς να χρησιμοποιήσεις όλα τα γυμναστήρια της αλυσίδας σε Αθήνα και επαρχία), ενώ φιλοξενεί στον χώρο του τη μοναδική πισίνα στην ευρύτερη περιοχή, για όσους αγαπούν τη γυμναστική στο νερό και θέλουν να κολυμπούν όλο τον χρόνο.

Πώς η Αγία Παρασκευή έγινε ξαφνικά ο παράδεισος του fitness; Facebook Twitter

Ο χώρος του Yava Fitness Center είναι ολοκαίνουριος και καλαίσθητος - τον χαζεύω καθώς περιμένω τη manager Αθηνά Παπαδογεωργάκη να με υποδεχθεί στην αίθουσα με τα μηχανήματα και να με ξεναγήσει. Σύντομα μάλιστα, στην υποδοχή θα λειτουργήσει καφετέρια με υγιεινά κρύα σνακ, καφέδες και χυμούς. Ακριβώς από πίσω βρίσκεται η αίθουσα του functional, του λεγόμενου cross-training, μιας μορφής κυκλικής προπόνησης που γίνεται σε γκρουπάκια ή ατομικά. Ωστόσο τα γκρουπάκια στο συγκεκριμένο στυλ εκγύμνασης είναι πιο δημοφιλή, όπως εξηγεί η Αθηνά, επειδή ο ανταγωνισμός δίνει μεγαλύτερη ώθηση στους ασκούμενους και τελικά η προπόνηση αποδεικνύεται fun! Απέναντι υπάρχει ο χώρος για τα εξαιρετικά δημοφιλή, τα τελευταία χρόνια, TRX, ασκήσεις που γίνονται με το βάρος του σώματος, επίσης σε γκρουπάκια ή μεμονωμένα. Παραδίπλα, μου παρουσιάζει το vacu power, το body former και το μηχάνημα δόνησης που μπορούν να χρησιμοποιήσουν ατομικά, πάντα με την καθοδήγηση εξειδικευμένου γυμναστή, όσοι θέλουν να δουν άμεσα αποτελέσματα, ενώ απέναντι υπάρχει ο χώρος για το εξίσου δημοφιλές pilates.

Και να, περνάμε στο γερό χαρτί του Yava 2 Αγίας Παρασκευής, την οικολογική θερμαινόμενη πισίνα με αλατόνερο και όζον, στην οποία μάλιστα δεν χρησιμοποιείται χλώριο. Η Αθηνά μου λέει ότι την προτιμούν όλες οι ηλικίες, από μωρά μηνών μέχρι άνθρωποι 80 χρονών, καθώς υπάρχουν αντίστοιχα ομαδικά τμήματα αλλά και η δυνατότητα για personal training εντός της πισίνας. Συνεχίζοντας την ξενάγηση, βρισκόμαστε στον πάνω όροφο όπου υπάρχει αίθουσα ομαδικών προγραμμάτων, τα οποία καλύπτουν επίσης όλες τις ανάγκες και τις προτιμήσεις, ενώ κάτω λειτουργεί ειδικός χώρος σπα για χαλάρωση και ρεφλεξολογία καθώς και αίθουσα καράτε και aerial yoga – πρόκειται γι' αυτή την εντυπωσιακή μορφή yoga που γίνεται στον αέρα, με ειδικά πανιά. Με όλες αυτές τις παροχές, μπορούμε δικαίως να χαρακτηρίσουμε το Yava Fitness Center ως έναν χώρο άσκησης και ευεξίας που προορίζεται πραγματικά για όλη την οικογένεια.

Τα Yava πρωτοπορούν με τη νέα υπηρεσία "Πρόγραμμα επιβράβευσης μελών με επιστροφή μετρητών"!

Με κάθε νέα συνδρομή , απόκτηση πακέτου extra υπηρεσιών ή ακόμη και σύσταση νέου μέλους ή ομαδικής εγγραφής θα δημιουργείται ένας προσωπικός λογαριασμός όπου τα ενεργά μέλη των YAVA FITNESS CENTERS θα αμείβονται με πόντους (1 πόντος = 1€) οι οποίοι θα εξαργυρώνονται με αγορά συνδρομής ή πακέτου extra υπηρεσιών ή ακόμα και με επιστροφή μετρητών.

Μάθετε περισσότερα εδώ :http://yava.gr/news/article/434/epibrabeysh-melwn-me-epistrofh-metrhtwn/

Info
Yava 1 Αγίας Παρασκευής, Αγίου Ιωάννου 43, 21 0600 6282
Yava 2 Αγίας Παρασκευής, Αγίου Ιωάννου 67, 21 0608 1388

Επιχειρείν/Market
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Επιχειρείν/Market / 50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Με κεντρικό μήνυμα το “Express your true colours” και με τη βιτρίνα να μεταμορφώνεται σε καμβά δημιουργικότητας, ο street artist Soteur αναλαμβάνει να αναδείξει την αισθητική της πολύχρωμης επετειακής συλλογής
THE LIFO TEAM
H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM