H είδηση μας έρχεται από τη Νέα Υόρκη όπου ο Daniel Angerer (chef στο Klee Brasserie και γνωστός στην Αμερική από τη συμμετοχή του στο TV show «Iron Chef») αποφάσισε να σερβίρει στο εστιατόριο του τυρί που είχε παρασκευάσει από το μητρικό γάλα της γυναίκας του. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι αναγκάστηκε να το κάνει κατόπιν των απαιτήσεων των φανατικών του πελατών, οι οποίοι έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για το όλο gourmet εγχείρημα του chef, αφού ο ίδιος βέβαια το επικοινωνούσε για εβδομάδες μέσω του προσωπικού του blog. Πάντως δεν υπάρχει κανένας νόμος που να απαγορεύει το σερβίρισμα τροφών που έχουν παρασκευαστεί από μητρικό γάλα, ωστόσο πολλοί είναι αυτοί που αντιδρούν και απαιτούν να αποσυρθούν τα…μαμαδίστικα πιάτα από τον κατάλογο
Αρχείο /