Καλοκαιρινή Μαρία Σολωμού VS Βιβλική Εύα: Τελικά ποια είναι αθώα;

Facebook Twitter
0

1

Ετοιμάζεται να δαγκώσει ένα μήλο αυτή την εβδομάδα, στο εξώφυλλο ενός εβδομαδιαίου περιοδικού. Για ένα ανεξήγητο λόγο μένει με την λιγούρα (+1 βαθμός αθωότητας)

 

Άκουσε το φίδι και δάγκωσε το μήλο, με αποτέλεσμα να χάσουμε τον Παράδεισο (0 βαθμοί. Χάσαμε τον Παράδεισο αλλά τουλάχιστον έχουμε το Super Paradise!)

2

Έχει φωτογραφηθεί σέξι, με μαγιό, με εσώρουχα αλλά ποτέ ολόγυμνη. Παραμένει αθώα μέσα στην πρόκληση (+2 βαθμοί αθωότητας. Θα έπαιρνε περισσότερους αν δεν ήταν τόσο προκλητικά τα μαγιό που φοράει)

Απεικονίζεται ολόγυμνη, με τα μαλλιά ριγμένα μπροστά. Ok δεν υπήρχαν ρούχα στον Παράδεισο, αλλά δεν παύει να είναι προκλητικό (-2 βαθμοί αθωότητας)

 

3

Για να διατηρηθούν ατίθασα τα σγουρά μαλλιά της, η κατανάλωση υπερβολικής ποσότητας λακ, καθώς και η τουλάχιστον δίωρη χρήση του σεσουάρ καθημερινά  είναι απαραίτητη (-1 βαθμός γιατί και αυτή είναι υπεύθυνη για την τρύπα του όζοντος και για την σπατάλη ηλεκτρικής ενέργειας. Θα μου πεις εσύ της πληρώνεις την ΔΕΗ; Θα σου απαντήσω με τέτοια μυαλά φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.)

Τα μαλλιά της είναι αθώα, ίσια ριγμένα μπροστά, η λακ και το ηλεκτρικό δεν υπήρχαν ούτε σαν σκέψη και το όζον δεν είχε τρύπα.(+2 βαθμοί αθωότητας)

4

Ακούει Μουζουράκη στην τσίτα. Άντε να είναι υπεύθυνη για τα νεύρα των γειτόνων της που την ακούνε να τραγουδάει δυνατά το ρεφρέν του  «Φίλα με ακόμα»(+1 βαθμός αθωότητας)

Άκουσε το φίδι και χάσαμε τον Παράδεισο. Βέβαια όπως προείπαμε έχουμε το Super Paradise, αλλά εχθρός του καλού δεν είναι το καλύτερο;(-1 βαθμοί αθωότητας)

5

Πλάστηκε από τις φαντασιώσεις των συντακτών του Down Town (0 βαθμοί αθωότητας γιατί και αυτή έχει βάλει το χεράκι της)

Πλάστηκε απ το πλευρό του Αδάμ (+1 βαθμός αθωότητας γιατί ο Θεός έκανε ότι ήθελε χωρίς να την ρωτήσει)

6

Το επώνυμο της παραπέμπει σε μεγάλο ποιητή αλλά και σε ψάρι που είναι απαραίτητο για την διατροφή μας.(+2 βαθμοί αθωότητας)

Το όνομα της παραπέμπει στην Eva Langoria. Χμμμ (0 βαθμοί αθωότητας)

 

7

Ότι και να κάνει κάποια στιγμή θα έχει ημερομηνία λήξεως, εκτός και αν φτάσει σε τέτοια επίπεδα υποκριτικής τελειότητας ώστε να της δώσουν την Επίδαυρο.(+1 βαθμός αθωότητας. Θα έπαιρνε περισσότερους αν ξέραμε από τώρα ότι δεν θα  πήγαινε Επίδαυρο. Το ξέρεις όμως;)

Η μορφή της θα συνεχίσει να υπάρχει για πάντα στα θεολογικά βιβλία και  τα θρησκευτικά, μάλλον θα συνεχίσουν να διδάσκονται στα σχολεία.(-3 βαθμοί αθωότητας. Το να κερδίζεις την υστεροφημία σου   με το έτσι θέλω, μόνο αθώο δεν είναι)

8

Έχει εμπνεύσει τους στίχους του Μουζουράκη (+3 βαθμούς αθωότητας. Όποιος είναι υπεύθυνος για την έμπνευση του οτιδήποτε είναι αθώος με την μια)

Εμπνέονται απ την ιστορία «φίδι-μήλο» οι φωτογράφοι του Next top model (+1 βαθμός αθωότητας αν και οι φωτογραφήσεις τέτοιου τύπου μας προκαλούν χασμουρητό. Αλλά ας μην κατηγορήσουμε και για αυτό την βιβλική Εύα)

 

9

Έχει παιδί εκτός γάμου. So what? (+5 βαθμοί αθωότητας)

Απέκτησε τον Κάιν και τον Άβελ. Έγινε ο φόνος. Όταν έγινε 130 αποφάσισε σύμφωνα με την Βίβλο να ξαναγίνει μάνα, συγγνώμη αλλά όλα αυτά μου κάνουν κάπως.(ο βαθμοί αθωότητας)

 

10

Έπαιξε  στο Singles του Mega και από τότε δεν λέει να εξαφανιστεί(+ 3 βαθμοί αθωότητας. Δουλειά να υπάρχει)

 

Έπαιξε με αυτό που της είπε το φίδι και από τότε φορτωθήκαμε τις αμαρτίες της (-10 βαθμοί αθωότητας γιατί δεν πρόκειται να  πετάξουμε από πάνω μας, το δικό της λάθος)

 

 

Score

Καλοκαιρινή Μαρία Σολωμού: 17 βαθμοί αθωότητας

Βιβλική Εύα: -12 βαθμοί αθωότητας

(Ετυμηγορία:Αθώα πανηγυρικά η Μαρία Σολωμού και αυτή την εβδομάδα)

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, η ανισότητα θα αυξηθεί»

Σωτήρης Ντάλης / «Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, η ανισότητα θα αυξηθεί»

Ο αναπληρωτής καθηγητής στο Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου και επικεφαλής της Μονάδας Έρευνας για την Ευρωπαϊκή και Διεθνή Πολιτική σχολιάζει τον αντίκτυπο της πανδημίας και της εκλογής Μπάιντεν στην Ευρώπη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Επί Τραμπ οι μειοψηφίες κατέστησαν πλειοψηφίες»

Σωτήριος Σέρμπος / «Επί Τραμπ οι μειοψηφίες κατέστησαν πλειοψηφίες»

Τι σηματοδοτεί η εποχή Μπάιντεν και τι αφήνει πίσω του ο απερχόμενος Πρόεδρος; Απαντά στη LiFO ο Σωτήριος Σέρμπος, αναπληρωτής καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής στο Δημοκρίτειο Παν/μιο Θράκης και Ερευνητής στο ΕΛΙΑΜΕΠ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Θεοκλής Ζαούτης: «Είναι αρκετά πιθανόν να έχουμε τρίτο κύμα πανδημίας»

Ελλάδα / Θεοκλής Ζαούτης: «Είναι αρκετά πιθανόν να έχουμε τρίτο κύμα πανδημίας»

Ο καθηγητής Παιδιατρικής και Επιδημιολογίας στο Πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια και μέλος της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων του υπουργείου Υγείας μιλά για τα τελευταία δεδομένα της πανδημίας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Ο γυμνός βασιλιάς, το Καπιτώλιο και η επόμενη μέρα

Νικόλας Σεβαστάκης / Ο γυμνός βασιλιάς, το Καπιτώλιο και η επόμενη μέρα

Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν είναι ένας Γουίλι Σταρκ της εποχής μας. Υπάρχει κάτι σημαντικό που χωρίζει τη λαϊκιστική φαντασία των χρόνων του Μεσοπολέμου –όπως την αναπλάθει το μυθιστόρημα του Γουόρεν– από τα πλήθη που είδαμε να βγαίνουν από τα μεσαιωνικά σπήλαια των social media για να ορμήσουν προς το Καπιτώλιο.
ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΕΒΑΣΤΑΚΗΣ
Ευάγγελος Μανωλόπουλος: «Να μάθουμε να ζούμε με τις μάσκες, γιατί θα αργήσουμε να τις βγάλουμε»

Ελλάδα / Ευάγγελος Μανωλόπουλος: «Να μάθουμε να ζούμε με τις μάσκες, γιατί θα αργήσουμε να τις βγάλουμε»

Ο καθηγητής Φαρμακολογίας, Φαρμακογονιδιωματικής και Ιατρικής Ακριβείας στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Φαρμακολογίας, Ευάγγελος Μανωλόπουλος, μιλά στη LiFO για τα εμβόλια και τις φαρμακευτικές αγωγές που εξετάζονται. Απαντά για το δεύτερο κύμα της πανδημίας, εξηγεί ποια είναι η αλήθεια για τις ΜΕΘ, πότε θα αποχωριστούμε τις μάσκες αλλά και πότε προβλέπεται η επάνοδος στην κανονικότητα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Γιατί η ασφάλεια του εμβολίου είναι υψηλού βαθμού; Ο καθηγητής της Οξφόρδης Πέτρος Λιγοξυγκάκης εξηγεί

Τech & Science / Γιατί η ασφάλεια του εμβολίου είναι υψηλού βαθμού; Ο καθηγητής της Οξφόρδης Πέτρος Λιγοξυγκάκης εξηγεί

Τι θα σημάνει η γενική χρήση των εμβολίων; Θα εφαρμοστούν νέοι κανόνες σχετικά με τον εμβολιασμό; Πότε προσδιορίζεται η έναρξή του; Και τι γίνεται με τους αρνητές;
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Η ενδοχώρα της άρνησης και το εμβόλιο

Νικόλας Σεβαστάκης / Η ενδοχώρα της άρνησης και το εμβόλιο

Η όποια στρατηγική για τον εμβολιασμό χρειάζεται να είναι σκληρή με τον νεοφασισμό των fake news και της ωμής παραπλάνησης. Την ίδια στιγμή, όμως, πρέπει να εντάξει τις ανησυχίες, τις αντιρρήσεις και τις δεύτερες σκέψεις πολλών ανθρώπων.
ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΕΒΑΣΤΑΚΗΣ
Ευάγγελος Καϊμακάμης: «Έχουν πεθάνει πολλοί σαραντάρηδες στα χέρια μας χωρίς προβλήματα υγείας»

Ελλάδα / Ευάγγελος Καϊμακάμης: «Έχουν πεθάνει πολλοί σαραντάρηδες στα χέρια μας χωρίς προβλήματα υγείας»

Ο πνευμονολόγος-εντατικολόγος στο νοσοκομείο Παπανικολάου μιλά για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στις ΜΕΘ και τις μελλοντικές ανησυχίες του σχετικά με την πανδημία.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Θεόδωρος Βασιλακόπουλος: «Ακόμη κι αν είχαμε 10.000 κλίνες ΜΕΘ, αν γέμιζαν όλες, θα θρηνούσαμε 4.000 θανάτους»

Ελλάδα / Θεόδωρος Βασιλακόπουλος: «Ακόμη κι αν είχαμε 10.000 κλίνες ΜΕΘ, αν γέμιζαν όλες, θα θρηνούσαμε 4.000 θανάτους»

Ο καθηγητής Πνευμονολογίας-Εντατικής Θεραπείας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών σχολιάζει όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο μέτωπο της πανδημίας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ