Επιχείρηση της ΕΛΑΣ στην παραλία της Πρέβελης

Επιχείρηση της ΕΛΑΣ στην παραλία της Πρέβελης Facebook Twitter
6

Επιχείρηση ελέγχων στην παραλία της Πρέβελης έκανε κλιμάκιο της ΕΛΑΣ, συλλαμβάνοντας και κάνοντας προσαγωγές ατόμων για μικροποσότητες ναρκωτικών αλλά και ατόμων που είχαν στήσει τις σκηνές τους κάνοντας ελεύθερο κάμπινγκ.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, συνελήφθησαν 50χρονος ημεδαπός και 30χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής (Η.Π.Α.),για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης και παραβάσεις του Νόμου περί Αλλοδαπών. Συνέλαβαν ακόμη, δέκα άτομα για παραβάσεις Νομοθεσίας περί ίδρυσης και λειτουργίας χώρων οργανωμένης κατασκήνωσης. Σε βάρος επτά ατόμων σχηματίστηκε δικογραφία.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, πρόκειται για στοχευμένους ελέγχους που  αποσκοπούν στην τήρηση της νομιμότητας και την εύρυθμη λειτουργία και ευταξία των τουριστικών κυρίως προορισμών, και που θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Κρήτης.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Ελλάδα / Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Η υπεράσπιση προσπάθησε να αποδώσει την ευθύνη στον επικίνδυνο δρόμο και ζήτησε την υποβάθμιση της κατηγορίας σε πλημμέλημα, αλλά το δικαστήριο δεν το δέχθηκε
LIFO NEWSROOM
Περιφέρεια Ηπείρου: Υπάλληλος πληρώνεται μόνο για να ελέγχει αν έχουν κλείσει παράθυρα, κλιματιστικά και φώτα

Ελλάδα / Περιφέρεια Ηπείρου: Υπάλληλος πληρώνεται μόνο για να ελέγχει αν έχουν κλείσει παράθυρα, κλιματιστικά και φώτα

Εποχή των σπηλαίων στην Ήπειρο, καθώς η Περιφέρεια αναθέτει σε υπάλληλο ένα έργο που μπορεί να γίνεται ακόμα και με ένα «κουμπί», μέσω κινητού τηλεφώνου 
LIFO NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Και μερικές τουριστικές εγκατάστασής ή διάφορα μαγαζιά που βαφτίζονται αναψυκτήρια παραβαίνουν το νόμο αλλά εκεί θα πηγαίνατε... γιατί θεωρείτε ότι δεν διαπράττεται εσείς την παράβαση, αλλά θεωρητικά με το να τα στηρίζετε, δεν γίνεστε συνένοχη?Αλλά μηδέν εξαιρουμένου, ότι μας βολεύει όποτε μας βολεύει.
Ο εμπρησμός όπως και το ελεύθερο κάμπινγκ απαγορεύονται απο το Νόμο. Οπότε σε όποιον δεν άρέσει να πάει εκεί που επιτρέπονται.By the way ούτε εγώ συμφωνώ με την απαγόρευση του ελεύθερου κάμπινγκ αλλά εφόσον απαγορεύεται δεν κάνω.
Προς σχολιαστές: Από τη μία λέτε η Ελλάδα είναι ξέφραγο αμπέλι και πως ο καθένας κάνει ό,τι θέλει. Από την άλλη, πάμε να θέσουμε κάποιους κανόνες και πάλι το βρίσκετε λάθος. Κατά τη γνώμη σας δηλαδή τι έπρεπε να γίνει; Να πηγαίνει ο καθένας, να κατασκηνώνει όπου θέλει, να καπνίζει ό,τι θέλει, να καίει ό,τι θέλει, να βρωμίζει τον τόπο με τα σκουπίδια του κι εμείς οι υπόλοιποι να το ανεχτούμε για να μη θεωρηθούμε δεξιοί; Ας θεωρηθούμε λοιπόν απολίτιστα ζώα, ελληναράδες και δήθεν φιλελεύθεροι αλλά προς θεού μη θέσουμε κάποιους κανόνες και θεωρηθούμε δεξιοί.
Μπορεί να μην εξαλείφεται η εγκληματικότητα έτσι, αλλά τουλάχιστον περιορίζονται οι πιθανότητες να γίνει ξανά στάχτη το μοναδικό φοινικόδασος της Πρέβελης. Επειδή είμαι συχνός και παλιός επισκέπτης της παραλίας, οι εκάστοτε κατασκηνωτές της παραλίας στήνουν τις σκηνές τους κάτω απο τους φοίνικες, ανάβουν ελεύθερα τη φωτιά τους και αν φυσήξει ... όποιον πάρει ο χάρος ... Έλεος επιτέλους σε αυτή τη χώρα... Η φύση ανήκει σε όλους μας και απαιτείται ο σεβασμός μας...