ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.7.2013 | 17:25

φερτε το πριονιιιιιιιι

Ρε αυτη σε κοιτάει γιατι δεν κάνεις κάτι(γιατι θα είναι άλλη μια απλή φάση και δεν είναι ''κλικερ''),ρε γιατι δεν το σηκωνεις και μας γράφεις όλους κανονικά(γτ σας βαρέθηκα);ρε ατομο ρε γιατι;ποιος νομίζεις οτι είσαι;το παίζεις δήθεν και ιστορία;(οχι απλά είμαι νταής).Και τι θα κάνεις;θα αυνανίζομαι μέχρι να βρω το όνειρο μακριά απο όλους.Οσο για τα ''γκομενάκια'' επείδη χθες πέτυχα ένα σκηνικο στο κέντρο:καθώμουνα με την παρέα και δίπλα κατι τύπισσες, πιο δίπλα κάτι τυπάκια,γυρνάει ο ένας απο την άλλη παρέα και λέει σε μία απο τις τύπισσες με πολύ ωραίο ύφος οτι είσαι το πιο ομορφο πλάσμα που έχω δει και θα θελα να κάτσω δίπλα σου.σκάει ένα ελαφρυ χαμόγελα (τυπου το ξέρω) αλλά δεν του απαντάει.αποφασίζει το παλικάρι να πάει δίπλα της και της συστήνεται.Αντιδραση κοπελιάς:σηκώνεται και του φωνάζει ''ρε φίλαρακι ειπαμε δεν σε γουσταρώ σταμάτα να μας ενωχλείς κοίτα πως εισαι.''Ο τυπος απλά εφυγε κ τραβήχτηκε στην παρέα του,επειδή εγω τώρα με την παρέα μου,μιας και μείναμε μαλάκες καθως και όλοι στο μαγαζί,παθαίνοντας ταπυροκρανίαση σηκώνομαι πάω δίπλα της και της λέω οτι άμα ήμουνα στην θέση του θα χες φάει μεγάλο χαστουκι.Οπα ρε άντρα μου λέει για τόλμα,(ηταν το ποιο δυνατό χαστούκι π μπορούσα να δώσω και ξερετε κάτι το ευχαριστήθηκα,πρώτη φόρα που βαρεσα κοπέλα).Αντε γιατι πολύ ιστορία την έχετε δεί πατσαβούρες.Δεν ξέρω αν ηταν σωστο αυτο που κανα ή όχι δε με ενδιαφέρει.Οποτε βλέπω τσακωμούς στο δρόμο μπανίζω πάντα η κοπέλα να φωνάζει στον άνδρα να βρίζουν να μιλάνε με ύφος νταλικιέρη και οι άντρες στην μούγκα.Ρε μλκς ευνουχισμό μας κάνανε;Ξυπνάτε.Ένα ματσο βιόλες είναι.
3
 
 
 
 
σχόλια
Καλά έκανες.. (εγώ δεν θα το έκανα)!!Κατάλαβες με τα καριολάκια;; έκατσε ο τυπάς, έριξε τον εγωισμό του, και αυτή κράζει/ρεζιλεύει από πάνω (εκ του ασφαλούς. αφού είναι γυναίκα και οι άντρες δεν χτυπάνε γυναίκες)...Και πάλι μπράβο σου..
Όχι φίλε δεν είσαι εντάξει. Μπορεί η άλλη να είναι πατσαβούρα, αλλά αυτό είναι πρόβλημά της. Μπροστά της θα τα βρει, που δε θα έχει ποτέ της σοβαρό αγόρι. Και αυτή θα πρέπει να είναι η τιμωρία της μπας και αλλάξει, όχι η σφαλιάρα σου.Γιατί δεν έχεις κανένα δικαίωμα να τη χτυπήσεις. Άμα δε γουστάρει και είναι ξινή, απλά φεύγεις (όπως πολύ σωστά έκανε ο αρχικός τύπος). Καταλαβαίνω την οργή σου για την απρόκλητη στάση της απέναντι στο αξιοπρεπές πέσιμο του άλλου, αλλά δε μπορείς απλά να χτυπάς κόσμο όταν κάτι σου κακοφαίνεται.Προσωπικά, μια αρνητική αντίδραση από ΤΕΤΟΙΑ κοπέλα δε με αγγίζει γιατί πολύ απλά δε θέλω συναναστροφές με τέτοιες. Σκέψου λίγο πιο ήρεμα το όλο σκηνικό και πιστεύω θα το δεις διαφορετικά.
Scroll to top icon