ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.7.2013 | 10:15

Πρεπει να τα βρεις με τον εαυτο σου!!

Ποιος σας ειπε οτι τα εχασα? Δεν ειναι πολυ λυπητερο να χανονται ευκαιριες με υπεροχα ατομα επειδη νομιζουμε πως δεν τα εχουμε βρει με τον εαυτο μας? Επειδη νομιζουμε οτι δε ξερουμε τι θελουμε? Επειδη νομιζουμε οτι δε μας αξιζουν?Να συμπεριφερομαστε σαν ανωριμα παιδια και να μενουμε κολλημενοι με ατομα που μας φερθηκαν ασχημα, ενω αλλοι προσπαθουν να μας κανουν χαρουμενους και να μας κανουν να γελαμε? Take a f@cking risk, life is too sort to be sad και αλλα τετοια. Ας ειμαστε λιγο ειλικρινεις με τους εαυτους μας και πανω απο ολα με τους αλλους! Δεν μας φταινε σε τιποτα και βγαζουμε και κακο ονομα! Ασε που δε θα μας περιμενουν για παντα! So...If u wanna be a bitch, be a bitch! If u wanna be an asshole be one! Αν θες να εισαι ειλικρινης να εισαι ειλικρινης! Αμα τα μπερδεψεις ολα αυτα μαζι θα εισαι σκατα! Εσυ το προκαλεις στον εαυτο σου! Ολα ειναι στο μυαλο μας για το τι νιωθουμε, η καρδια ειναι απλα μια αντλια που κανει το αιμα να κινειται! ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΕΚΕΙΝΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ!!!!!!
1
 
 
 
 
σχόλια
Το εργαψα αυτο με σκοπο να το δει καποιος/καποια για να μη κανει τα λαθη που εκανα ή εκαναν σε μενα.. ΜΗΠΩΣ και δωσουμε επιτελους ευκαιριες σε ατομα που αξιζουν.. ΜΗΠΩΣ και γινουμε λιγο ποιο ευτυχισμενοι στη τελικη.. ΜΗΠΩΣ απαλλαχθουμε απο αυτες τις γα@@@@νες ανασφαλειες..
Scroll to top icon