«Πληρώνει τα λάθη άλλων ο Γιώργος», δηλώνει η σύζυγος του Παπακωνσταντίνου

«Πληρώνει τα λάθη άλλων ο Γιώργος», δηλώνει η σύζυγος του Παπακωνσταντίνου Facebook Twitter
11

Λάθη άλλων πληρώνει ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, λέει η σύζυγός του Γιακολίν Βίνκε στην εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής».

«Προφανώς ήξερε όταν δέχθηκε να αναλάβει υπουργός Οικονομικών σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία ότι θα πλήρωνε λάθη άλλων και ότι δεν θα κέρδιζε ποτέ στο τέλος σε διαγωνισμό δημοφιλίας. Είμαι σίγουρη όμως ότι δεν γνώριζε πόσο μεγάλες θα ήταν οι δυσκολίες και πόσο υψηλό θα ήταν τελικά το τίμημα», αναφέρει η κ. Βίνκε.

Η ίδια δεν εξεπλάγη, όπως λέει όταν άκουσε για την απόφαση της Βουλής περί παραπομπής του συζύγου της στο Ειδικό Δικαστήριο. «Έχω ζήσει την όλη ιστορία από κοντά. Δεδομένου ότι όλη η διαδικασία μέχρι την παραπομπή ήταν τόσο πολιτική, δεν εξεπλάγην. Χάρηκα που η ψηφοφορία στη Βουλή έδειξε ότι πολλοί βουλευτές δεν πείστηκαν από το πόρισμα και την πρόταση της παραπομπής. Από εκεί και πέρα έχω εμπιστοσύνη ότι η ελληνική δικαιοσύνη θα κρίνει την υπόθεση μακριά από πολιτικές σκοπιμότητες και χαίρομαι που είναι στα δικά της χέρια τώρα πλέον η υπόθεση», δήλωσε στην εφημερίδα.

Όσο για την απόφασή τους να έρθουν στην Ελλάδα, η κ. Βίνκε λέει πως δεν μετανιώνει αλλά δεν κρύβει και την πικρία της. «Αγαπώ τη χώρα αυτή και ελπίζω να μην χρειαστεί να φύγουμε ποτέ. Ξέρετε, αγαπώ την Ελλάδα με όλη μου την καρδιά, όπως ακριβώς είναι. Φυσικά υπάρχουν πράγματα που «πληγώνουν», τα ξέρουμε όλοι μας νομίζω. Αλλά η εμπειρία μου είναι ότι όπου και να πάω στην Ελλάδα, με συγκινούν η ζεστασιά των ανθρώπων και η δραματική ομορφιά του μέρους».

Για το ένα μέτρησε φίλους αυτό το διάστημα, η Γιακολίν Βίνκε απαντά: «Πάντα ξέραμε ποιοι ήταν και παραμένουν πραγματικοί μας φίλοι. Πολλές φιλίες έγιναν πιο δυνατές αυτή την περίοδο. Δεν πιστεύω να υπάρχει ούτε ένας ανάμεσα σε όσους γνωρίζουν τον Γιώργο προσωπικά ή σε αυτούς που δούλεψαν μαζί του, που να αμφέβαλε ποτέ για την ακεραιότητά του», λέει.

Επισημαίνει πως ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου βρίσκει συνεχώς κλειστές πόρτες, είναι σε χειρότερη οικονομική κατάσταση από όταν μπήκε στην πολιτική και δεν μπορεί να βρει δουλειά.

11

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διαγραφή Σαλμά ζητά ο Μητσοτάκης - Τον παραπέμπει στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΝΔ

Πολιτική / Διαγραφή Σαλμά ζητά ο Μητσοτάκης - Τον παραπέμπει στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΝΔ

Μετά την ερώτηση στη βουλή για τα «κόκκινα δάνεια» και τις αιχμές του βουλευτή κατά του Κωστή Χατζηδάκη ότι «πρέπει να έχεις δουλέψει στη ζωή σου για να καταλάβεις τον πολίτη»
LIFO NEWSROOM
ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης στην Άρτα την ώρα που συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή - Η «απάντηση» της Γεροβασίλη

Πολιτική / ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης στην Άρτα την ώρα που συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή - Η «απάντηση» της Γεροβασίλη

«Θα μπορούσε να επισκεφτεί την Άρτα μια άλλη ημέρα και όχι την ώρα της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος που θέλει να ηγηθεί» σχολίασε σε ανάρτησή της
LIFO NEWSROOM
Τζάκρη: Θα κάνω μήνυση εναντίον του Ραγκούση - Η απάντησή του

Πολιτική / Τζάκρη: Θα κάνω μήνυση εναντίον του Ραγκούση - Η απάντησή του

«Αναγκάζομαι να προσφύγω στη Δικαιοσύνη διότι παραδέχθηκε ότι άσκησε bullying εναντίον μου, αποδίδοντας τη συμπεριφορά του στην προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος» λέει η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

10 σχόλια
Κοπελιά κι ο ελληνικός λαός πληρώνει τα λάθη του αντρούλη σου, τι να κάνουμε τώρα? Μόλις τη σκαπουλάρουμε θα λυπηθούμε και το δικό σου, προς το παρόν τι να πώ από τα έτοιμα, όλο και καμιά συρμαγιά θα υπάρχει από το εργοστάσιο ηλεκτρισμού που είχε δημιουργήσει ο παπούς του επί γερμανικής κατοχής!!!
“θα παραιτηθω εαν παρω αλλα μετρα”. απο συνεντευξη του αδικημενου στον τσιμα (το παθος για το χρημα σε κανει παυλο τσιμα-απο τοιχο της θεμιστοκλεους στην αθηνα). να υπενθυμισω κατι που ξεχνανε πολλοι. η μπιρμπιλη κολλαγε -δικαια-τη μελετη περιβαλλοντικων επιπτωσεων στις σκουριες (μεταλλεια χρυσου). πρωτη πραξη του παπ/νου σαν υπεκα ηταν να εγκρινει αυτη τη μελετη. η δευτερη η νεα χαρτα ιχθυοκαλλιεργειων. μονη κερδισμενη απο αυτη τη χαρτα η “ιχθυοκαλλιεργειες κεφαλλονιας” ιδιοκτησιας συζυγου γερουλανου. η τριτη νομιμοποιηση χιλιαδων αυθαιρετων στην ανατολικη αττικη οπου πολιτευοταν (υπολοιπο αττικης). αδικημενος οντως. για καμια δεκαρια κακουργηματα πρεπει να μπει μεσα οχι για ενα. με μεγαλυτερο αυτο της επαρσηςεπισης ειναι ο ανθρωπος που δήλωσε οτι εδωσε το στικακι λαγκαρντ σε ανθρωπο εμπιστοσύνής του του γραφειου του αλλα ΔΕΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ. Αυτο μετα απο την πιεση που δεχτηκε οταν δηλωσε οτι το ειχε χασει.
Τώρα που ο ..Γιώργος είναι εκτός πολιτικής, οι Έλληνες κατά συντριπτική πλειοψηφία είναι πολύ φτωχότεροι σε σχέση με τότε που μπήκε. Πολύ περισσότεροι είναι άνεργοι χωρίς καμιά ελπίδα εξεύρεσης εργασίας, εξού και το μεταναστευτικό ρεύμα προς το εξωτερικό χιλιάδων νέων.Πολλοί από όλους αυτούς είναι βέβαιοι πως ακριβώς για όλα αυτά, η θέση του Γιώργου είναι σε κάποια φυλακή μαζί με πολλούς άλλους προϊστάμενους και υφιστάμενούς του.Προσωπικά θεωρώ τη συνέντευξη της κυρίας προκλητικά προβοκατόρικη κι ενδεικτική του συστηματικού πουλήματος τρελίτσας από το πολιτικό σινάφι και τους περί αυτών.Πράγμα που δεν θα συνέβαινε αν λειτουργούσε η Δικαιοσύνη. Κι αυτό επειδή θα είχε ήδη ξεκαθαρίσει πλήρως ο βρώμικος ρόλος πολλών στην εξαθλίωση των Ελλήνων.
"Επισημαίνει πως ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου βρίσκει συνεχώς κλειστές πόρτες, είναι σε χειρότερη οικονομική κατάσταση από όταν μπήκε στην πολιτική και δεν μπορεί να βρει δουλειά."Να μην ανησυχει. Η πολιτικη που χαραξε, των 350 ευρω το μηνα, θα αυξησει την ανταγωνιστικοτητα, θα ριξει το κοστος των επιχειρησεων, θα φερει την αναπτυξη και θα ανοιξει το δρομο για την προσληψη χιλιαδων ανεργων."Αγαπώ τη χώρα αυτή και ελπίζω να μην χρειαστεί να φύγουμε ποτέ."Μην ανησυχεις ουτε εσυ...δεν πατε πουθενα...
Γράφει το «Έθνος»:> ΓΙΑΚΟΛΙΝ ΒΙΝΚΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΚ ΒΑΘΕΩΝΔύο παρατηρήσεις:1. Το «Γιακολίν» παραείναι κακόηχο για να είναι σωστό. Μάλλον «Ζακολίν» ή «Ζακλίν» θα διαβάζεται το όνομά της (γράφεται Jacoline).2. «Ἐκ βαθέων» σημαίνει: από το βάθος της φυλακής ή του λάκκου όπου είναι κάποιος φυλακισμένος. Ο 129ος ψαλμός του Δαβίδ αρχίζει:  ἐκ βαθέων ἐκέκραξά σε κύριε  κύριε εἰσάκουσον τῆς φωνῆς μουΟ Oscal Wilde τιτλοφόρησε «Ἐκ βαθέων» («De profundis») μια επιστολή που έγραψε ενώ ήταν φυλακισμένος.Δηλαδή το «ἐκ βαθέων» δ̲ε̲ν̲ σημαίνει «(εξομολόγηση) από τα βάθη της ψυχής», όπως χρησιμοποιείται κατά κόρον στα Ελληνικά. (Ακόμα και το Λεξικό Τριανταφυλλίδη γράφει: «εκ βαθέων: από τα βάθη της ψυχής, με απόλυτη ειλικρίνεια»).
"Επισημαίνει πως ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου βρίσκει συνεχώς κλειστές πόρτες, είναι σε χειρότερη οικονομική κατάσταση από όταν μπήκε στην πολιτική και δεν μπορεί να βρει δουλειά." Πηγή: www.lifo.grΝα υποθέσουμε ότι όποιος μπαίνει στην πολιτική βγαίνει σε καλύτερη οικονομική κατάσταση... Τέλος πάντων, κρίμα ο άνθρωπος, ένας ικανός, έντιμος πολιτικός, αδιάφθορος, αλτρουιστής, έβαζε το συμφέρον της χώρας πάντα πάνω από το δικό του. Τόσοι ελεύθεροι επαγγελματίες και επιχειρηματίες διαβάζουν την lifo, δώστε του ρε παιδιά μια δουλίτσα του ανθρώπου. Είναι άδικο σε μια χώρα που ευημερεί μέχρι και ο τελευταίος τροχός της αμάξης τούτο το παιδί να βρίσκει κλειστές πόρτες, να μην βρίσκει δουλειά.
τοσα χρονια αλλωστε στον ιδιωτικο τομεα: αντιπροσωπος στον οοσα, μελος δσ οτε, εκπροσωπος τυπου πασοκ, γγ κοινωνιας πληροφοριας..οποιος πει οτι ειναι κομματοσκυλο απλα ψευδεται