Συνελήφθη ο αδελφός του Κασιδιάρη

Συνελήφθη ο αδελφός του Κασιδιάρη Facebook Twitter
10

Σοβαρό επεισόδιο έγινε τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη με πρωταγωνιστή τον αδελφό του Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος είναι ανθυπολοχαγός στις Ειδικές Δυνάμεις του Στρατού Ξηράς.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τις πληροφορίες που δημοσιεύει το BHMA,  ο ανθυπολοχαγός βρέθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής μαζί με φιλική του παρέα σε εστιατόριο στη συμπρωτεύουσα. Σε κάποια στιγμή, νόμισε ότι ένα άτομο από διπλανό τραπέζι τον κοίταξε περίεργα. Κατά μαρτυρίες, δεν αποκλείεται το άτομο αυτό να ήταν αλλοδαπός.

Ο αδελφός του βουλευτή πλησίασε το τραπέζι, ζήτησε τον λόγο και στη συνέχεια, κατά αυτόπτες μάρτυρες, έβγαλε ένα πιστόλι που είχε μαζί του και το όπλισε. Ακολούθησε η κλήση στην Αστυνομία, η οποία και τον προσήγαγε, σχηματίζοντας δικογραφία εναντίον του. Πηγές του ΓΕΣ τόνιζαν ότι πλέον την υπόθεση χειρίζεται ο αρμόδιος στρατιωτικός εισαγγελέας. Μάλιστα, ο Αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Κ. Γκίνης διέταξε Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) για ποινικές ευθύνες.

Ελλάδα
10

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

5 σχόλια
http://youtu.be/E0pZqhG2cbkΈχω μιαν αρραβωνιάραΠαιγνιδιάρα και χαδιάραΠου στο τρόλεϊ σαν μπαίνειαυτομάτως ο τρολέςΑμέσως βγαίνειΈχω έναν αρραβωνιάρηΤρία μέτρα παλικάριΌχι σαχλοτζιτζιφρίνγκοΜα σκληρό παλικαράκιΣαν τον ΡίνγκοΈριξα λάσοΓια να σε πιάσωΚαι αν μ' αφήσειςποτέ στον άσσοΘα γίνει νέα μονομαχίαΜες στο Ελ ΠάσοΈβαλα στο χέρι βέραΜ΄ένα αγόρι σαν αστέραΣτο φιλί δεν κάνει σκόντοΚαι μπροστά του τύφλα να'χειο ΜπελμόντοΈχω αλλάξει δαχτυλίδιΜε μια κούκλα σαν στολίδιΣαν περνάει ο δρόμος τρίζειΚαι στην γλύκα ξεπερνάΤην Βίρνα Λίζι
Να δεις που μ'αυτα και μ'αυτα θα εχει κι'αλλη ανοδο η Χ.Α στις δημοσκοπησεις! Ο Ελλην οσο να πεις, το γουσταρει λιγο πιστολιδι. Και τοσα χρονια που το απαγορευαν οι ξενερωτοι οπαδοι της "νομιμοτητας" του ελλειψε πολυ...
Εντάξει, εδώ διαφωνούμε. Το ότι είναι αδερφός, ή συγγενής ενός βουλευτή ή ακόμη και μέλος του κόμματος, δεν είναι ικανός λόγος για να κηρυχτεί αυτό παράνομο...
Στο % των μελων ενος κομματος που παραβατουν πρεπει να κηρυσσεται παρανομο δηλαδη; Αυτη ειναι η σταση της ΧΑ, τσαμπουκας και επιβολη των αποψεων τους με το ζορι, πρεπει να θρηνησουμε νεκρους για να γινει κατι δηλαδη;
Νωρίτερα στην απολογία του παραδέχτηκε την πράξη του, τόνισε όμως ότι ήταν πολιτική πράξη διαμαρτυρίας απέναντι στο τραπεζικό σύστημα και τα κοινωνικά προβλήματα των νέων.http://www.avgi.gr/ArticleActionshow.action?articleID=614860Μη λες μεγάλα λόγια.
Μη χειρότερα..Με αυτή τη λογική να κηρύξουμε παράνομη και τη ΝΔ, αφού όλο και κάποιος συγγενής του Μητσοτάκη ή του Κεφαλογιάννη στην Κρήτη θα έχει τραβήξει όπλο ουκ ολίγες φορές... Το ίδιο και με το ΠΑΣΟΚ, αφού το ίδιο θα'χει κάνει και συγγενής του Καρχιμάκη κ.ο.κ. (Δε θα πω και για τους κανακάρηδες-ληστές των συριζαίων για να μην ξεφεύγει περισσότερο η κουβέντα, τα έχουν πει επανειλημμένα άλλοι εξάλλου..)
Ειναι τυχαιο που αυτα τα φαινομενα τραμπουκισμου εναντιων αλλοδαπων απο τοτε που η Χ.Α. εχει βγει στο προσκηνιο εχουν αυξηθει?Ειναι τυχαιο που ολα αυτα και αλλες πραξεις (π.χ. αιμοδοσια μονο για Ελληνες) γινονται βροντοφωναζοντας απο τη μερια τους καθε φορα την αγαπη τους για την Ελλαδα,που δεν εχει τοση κανενα αλλο κομμα, και το μισος τους προς τους αλλοδαπους?Ειναι τυχαιο που τον τελευταιο καιρο αυτοι που τραβανε συνεχως οπλο να ανηκουν σε μελη ή κοντινους συγγενεις της Χ.Α.?Δε νομιζω!Απο κανενα αλλο κομμα δεν εχουν γινει τετοιες πραξεις τοσο μαζικα απο υποστηρικτες του ουτε παροτρυνονται στο ονομα του οπως στης Χ.Α. που δε χανει ευκαιρια να εμπλεκεται σε τετοια επεισοδια και να διαφημιζει κιολας τις πραξεις του.Αυτο και μονο λεει παρα πολλα για τον τροπο δρασης και τακτικης τους σαν κομμα που φτανει στο εγκλημα και των βαρβαρων αποψεων που εχουν.