ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.8.2013 | 18:56

Αν με ξαναδείτε γράψτε μου...

Συγγνώμη ρε παιδιά. Άσχετο το ξέρω. Εδώ κι έξι μήνες πηγαίνω σε ένα μαγαζί που πουλάει καφέδες και τυρόπιτες κοντά στη γειτονιά μου σχεδόν δυό φορές τη μέρα και αφήνω κάθε μέρα περίπου 5 ευρώ και κάτι, έτσι για κανα φρέντο και να φάω κάτι. Μου αρέσει ιδιαίτερα η γεύση του καφέ που έχουν με κόστος 1,70 και θέλω να στηρίξω το μαγαζί παρόλο που δίπλα απ' αυτό υπάρχει κι άλλο για ανταγωνισμό. Τον τελευταίο καιρό όμως οι υπάλληλοι του μαγαζιού (που δεν είναι Franchise) κάνουν μαλακίτσες οι οποίοι δουλεύουν με βάρδιες γιατί είναι ανοιχτό όλο το 24ώρο. Δηλαδή καμιά βδομάδα τώρα μου φτιάχνουν μαλακία τον φρέντο, μου βάζουν άλλη μάρκα αφρόγαλα, τώρα τελευταία δεν πήζει όπως θα 'πρεπε και αραιώνει γρήγορα μέσα στον καφέ, άλλες φορές ξυνίζει κι άλλα τέτοια. Έχω κάνει στις κοπέλες παράπονα δυό και τρεις φορές και μου είπαν ως δικαιολογία ότι φταίει η ζέστη. Αν είναι δυνατόν να με κοροιδεύουν έτσι!! Δεν θέλω να κάνω παράπονα στον ιδιοκτήτη γιατί πρώτον δεν τον βλέπω για να μιλάω μαζί του παρά μόνο με τις κοπέλες και δεύτερον γιατί αν του έλεγα τίποτα φοβάμαι πως θα γινόταν και παρεξήγηση. Για να μην τα πολυλογώ ρε παιδιά εσείς τι λέτε; Ν' αλλάξω στέκι; Τους αφήνω σχεδόν 150 ευρώ το μήνα!!!
2
 
 
 
 
σχόλια
γι αυτο κλεινουν τα περισσοτερα μαγιαζια γιατι οι ιδιοκτητες δεν ξερουν ποιον βαζουν μεσα κοινος δεν ξερουν πως δουλευει το ιδιο τους το μαγαζι. Να φυγεις μαγκα να δοκιμασεις αλλου.
Scroll to top icon