ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.9.2013 | 03:38

06.09 Λ.Σ.

Και έρχεται η στιγμή που σε κάνει να νιώθεις πιο ασήμαντος από ποτέ..Μια μηχανή στην άσφαλτο, άγνωστοι να σε ρωτάνε πως νιώθεις, χέρια γεμάτα αίματα και βλέμμα γεμάτο αγωνία μέχρι να δεις ότι και αυτός είναι καλά..Και να αναρωτιέσαι αν τα 5 αυτά δευτερόλεπτα πέρασε όντως η ζωή σου από μπροστά σου..Αν η εικόνα της μηχανής να πέφτει και του σώματος σου να κατρακυλάει είναι ικανή να σε κάνει να δεις την ζωή αλλιώς..Να σκας μόνο γι'αυτά που πραγματικά έχουν αξία.. Να ευγνωμονείς για τις συνθήκες που δεν σου στέρησαν την ζωή και να καταριέσαι τα 1002 που συντέλεσαν ώστε να γίνει αυτό..Και όμως βρίσκεις την δύναμη να γελάς μέσα από αυτό, να δίνεις θάρρος στους ανθρώπους που είναι δίπλα σου, σε αυτούς που ένα βλέμμα τους είναι αρκετό ώστε να νιώσεις την αγωνία και την αγάπη τους..Εκτιμήστε το κάθε λεπτό που σας χαρίζει η ζωή..Γιατί κάποια στιγμή θα είναι πολύ αργά..Προστατέψτε τον εαυτό και την ζωή σας, είναι ό,τι πιο σημαντικό υπάρχει..Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ....Ο,τι μας έδεσε θα μένει εκεί και θα μου το θυμίζει κάθε φορά που θα περνάω από αυτό το σημείο, κάθε φορά που θα ακούω το τραγούδι μας, κάθε φορά που θα ακούω το όνομα σου, κάθε φορά που θα ακούω ήχο μηχανής..
1
 
 
 
 
σχόλια
Φίλε μόνο αν το ζήσεις μπορείς να καταλάβεις.Χτύπησα άσχημα, έσβησαν όλα και κάποια στιγμή άνοιξα τα μάτια μου.Συνειδητοποίηση ότι η ζωή είναι ένας διακόπτης, κλείνει και όλα χάνονται σε μια στιγμή. Δεν υπάρχει πόνος, τα μικρά και μεγάλα που μας βασανίζουν είναι τίποτα, δεν υπάρχει αγάπη, τίποτα.Χάθηκα για λίγο και μου δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία.Μετά από αυτά, χαλάρωσα, πολύ, έσπασα πολλά στεγανά, πολλά φράγματα δικά μου. Προσπαθώ ότι είναι όμορφο και αξίζει να το ζω όσο πιο έντονα μπορώ.Οι δυσκολίες πολλές, αλλά το δώρο της ζωής είναι απίστευτα πολύτιμο, μόνο όταν αγκίξεις την απώλειά της μπορείς να νοιώσεις πόσο μοναδικό είναι.
Scroll to top icon