Επιστολή Ξηρού από τον Κορυδαλλό για τη Χ.Α.

Επιστολή Ξηρού από τον Κορυδαλλό για τη Χ.Α. Facebook Twitter
56

Με επιστολή του από τον Κορυδαλλό, όπου κρατείται για τη συμμετοχή του στην τρομοκρατική οργάνωση 17 Νοέμβρη, ο Χριστόδουλος Ξηρός τοποθετείται στο θέμα των συλλήψεων για τη Χ.Α., ενώ επιτίθεται σε Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ.

Η επιστολή Ξηρού:

«Οι σημερινές εξελίξεις αποτελούν μια κίνηση πανικού του καταρρέοντος πολιτικού συστήματος. Αφού εξέθρεψαν τα ναζιστικά αποβράσματα τόσον με την καταστροφική πολιτική τους αλλά και ανοιχτά με το προκλητικό αβαντάρισμα των ΜΜΕ και των 'δημοσκοπήσεων' ξαφνικά διαπιστώνουν με τρόμο ότι πλέον απειλείται η δική τους υπόσταση και σπεύδουν να το περιμαζέψουν.

Εξακολουθώ να πιστεύω ότι η ΝΔ-ΠΑΣΟΚ (και λοιποί κολαούζοι) είναι και παραμένουν ο πραγματικός κίνδυνος για τον λαό, είναι και παραμένουν η μεγαλύτερη εγκληματική συμμορία της χώρας. Με τη σημερινή πρακτική του το σάπιο πολιτικό κατεστημένο προσπαθώντας να σώσει το τομάρι του, εκτρέφει και γιγαντώνει ένα αστυνομικό – δικαστικό κράτος, που θα κινείται κατά βουλάς του, με απλά λόγια "ράβει ράμματα και για τη δική μας γούνα»". Η αριστερά από την πλευρά της, αρνούμενη να αποδεχτεί την επιβεβλημένη από τον αντίπαλο σύγκρουση, φέρει μεγάλο μέρος της ευθύνης τόσο γιατί επέτρεψε στους φασίστες να οργανώνουν τις γειτονιές, όσο και για τα φληναφήματα περί "συνταγματικού τόξου" που εκτός των άλλων μοιράζει και εύσημα δημοκρατικής ομαλότητας σε αυτούς που κατέστρεψαν τη χώρα.

- Ας το πάρουμε απόφαση.

- Κανείς μα κανείς και πολύ περισσότερο το σάπιο πολιτικό σύστημα, δεν πρόκειται να μας «απαλλάξει» απ' τη δουλειά που εμείς πρέπει να κάνουμε. Το χτύπημα του φασισμού και αυτών που τον εκτρέφουν γίνεται με έναν και μοναδικό τρόπο.

- Με μάχη στο δρόμο.

Χριστόδουλος Ξηρός


φυλακές Κορυδαλλού 28/9/2013»

Ελλάδα
56

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενδοοικογενειακή βία στην Αρχαία Ολυμπία: 30χρονη γυναίκα καταγγέλλει τον αδελφό της

Ελλάδα / Ενδοοικογενειακή βία στην Αρχαία Ολυμπία: 30χρονη γυναίκα καταγγέλλει τον αδελφό της

Σοκαριστικό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στην Αρχαία Ολυμπία, όπου 30χρονη γυναίκα καταγγέλλει τον αδελφό της για επίθεση και απειλές. Η υπόθεση εξετάζεται από τις αρχές και την δικαιοσύνη
LIFO NEWSROOM
Σαλαμίνα: Συνελήφθη εργοθεραπευτής που ασέλγησε σε ανήλικη με αναπηρία

Ελλάδα / Σαλαμίνα: Συνελήφθη εργοθεραπευτής που ασέλγησε σε ανήλικη με αναπηρία

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο κατηγορούμενος παρείχε θεραπευτικές συνεδρίες ειδικής αγωγής στον οικιακό χώρο ανηλίκων που είχαν διαγνωστεί με ψυχοκινητικές διαταραχές και μαθησιακές δυσκολίες
LIFO NEWSROOM