Η πιο εύκολη ως τώρα ερώτηση

Η πιο εύκολη ως τώρα ερώτηση Facebook Twitter
19

________________

1.

Το κάνει ο Hank Moody, το έκανε και ο Modigliani, ο Eddie Vedder σε live που είχα την τύχη να δω και γενικότερα όλοι οι μεγάλοι μέθυσοι του κόσμου. Το δοκίμασα και ανατρέποντας κάθε savoir-vivreκαι connoisseurism μου ήπια το κρασί από το μπουκάλι και τελικά μου άρεσε περισσότερο. Είναι αλήθεια λες ή χειροτερεύω? Προς το παρόν μόνο όταν δεν κοιτάει ο κόσμος.- Πρώην Γλάρος - Νυν Tsu-tsu

Προσπαθώ να καταλάβω γιατί δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα. Μη με βάζεις σε πειρασμό.

________________

2.

θέλω να πείσω τον φίλο μου να μου χορέψει έναν πρόστυχο χορό και κατέληξα ότι ο μόνος τρόπος να γίνει αυτό είναι να του χορέψω πρώτα εγώ. με ποιο τραγούδι πιστεύεις ότι θα υποκύψει?- μαρα

Να η μουσική με την οποία όλοι οι Έλληνες βγαίνουν από τα ρούχα τους:

________________

3.

γιατι όποτε ανοίγω το eclipse μου βγάζει τα αρχεία με άλλη σειρά; Πάρα πολύ εκνευριστικό λέμε!

Ποιό eclipse; Αυτό;

Ή αυτό;

________________

4.

"Αγαπητή α μπα,

είναι νορμάλ ότι νιώθω πως ποτέ μα ποτέ δεν θα γίνω τόσο καλός άνθρωπος όσο η μάμα μου; Ας μη μιλήσω για τη γιαγιά μου καλύτερα... Σαν να είμαι προγραμματισμένη να είμαι ένα πολύ κακό κακέκτυπο και όσο και να προσπαθώ δεν αλλάζει η default ρύθμιση;

(ΥΓ: Εμ, δεν είμαι ο ψυχοπαθής δολοφόνος με το πριόνι αλλά με χαλάει γαμώτο) "

Τι ενθαρρυντική και αισιόδοξη ερώτηση! Και μόνο που αναρωτιέσαι με κάνει να πιστεύω ότι δεν είσαι καθόλου κακή. Είσαι πολύ τυχερή που σε μεγάλωσαν καλοί άνθρωποι. Να τους αγαπάς όσο πιο πολύ μπορείς και να τους το λες συνέχεια.

________________

5.

Όταν μπαίνεις σε ένα καινούριο περιβάλλον π.χ. σε μια τάξη για μάθημα ζωγραφικής, πως κοινωνικοποιείσαι; Θελώ να πω, στην αρχή-αρχή που δεν ξέρεις κανένα πως πιάνεις την κουβέντα;

Στο μάθημα ζωγραφικής; Κάθεσαι δίπλα σε ένα παιδάκι που φαίνεται μόνο του και του λες «από πού πήρες την κασετίνα σου;» Εντάξει, αστειεύομαι. Αλλά όχι εντελώς. Ρώτα «πού είσαστε στη γεωγραφία;»

(Όλοι ντρέπονται στην αρχή. Όλοι! Τα περισσότερα διορθώνονται αν κοιτάς τους άλλους στα μάτια και χαμογελάς.)

 

________________

6.

Γιατί όλοι οι άντρες με βλέπουν προστατευτικά, ενώ στην πραγματικότητα μασάω σίδερα (σαν τον Κουταλιανό);- τσιγκολελέτα

Όλοι; Και τα τρία δις;

________________

7.

τι φταίει για το γεγονός ότι μου την πέφτουν πάντα (δεν ξέρω πώς συμβαίνει αυτό!!) εκείνοι που δε μου αρέσουν και ποτέ δε γίνεται κάτι με αυτούς που θέλω. Υπάρχει καμιά εξήγηση γι' αυτό ή μήπως να περιμένω ακόμααα το σύμπαν να συνωμοτήσει υπέρ μου;;- Rosebud

Όλοι, πάντα, ποτέ. Αυτές είναι οι λέξεις που οδηγούν στους χειρότερους τσακωμούς και στις χειρότερες παρεξηγήσεις.

Υπάρχει εξήγηση, ναι. Στατιστικά είναι λιγότερες οι πιθανότητες να δημιουργηθεί αμοιβαίο αίσθημα από μονόπλευρο. Χρειάζεσαι μεγαλύτερο δείγμα.

________________

8.

Τελικά τα χρυσόψαρα έχουν όντως μικρή μνήμη ?- Ελέφαντας

Ναι, οι τυχεράκηδες.

________________

9.

Με βασανίζει χρόνια, πώς γίνεται ο Σπανουδάκης να έδωσε τραγούδι του στην Άντζελα;- Η στιγμή που περνά και χάνεται

Αχ, θα γράψω επιτέλους ένα από τα αγαπημένα μου κλισέ: «επειδή είναι γνήσια λαϊκή φωνή.» Ας θυμηθούμε όλοι μαζί το βιντεοκλίπ στα Μετέωρα, με την Άντζελα ντυμένη σαν οπαδός του Deepak Chopra:

________________

10.

Καλό μου κορίτσι, σε διαβάζω εδώ και καμιά βδομάδα και έχω φάει σκάλωμα. Τα λες ωραία, αν και δεν συμφωνώ πάντα (πώς θα μπορούσε να ‘ταν κι αλλιώς άλλωστε;) Ενιγουέι, ιδού το μέγα ερώτημα: αλλάζουν οι άνθρωποι; Μένι θενκς-H Τζενιφερούλα

Τζενιφερούλα, ο Μπραντ ακόμα πίνει τσιγάρα, δεν έχει αλλάξει, κι ας έχει έξι παιδιά. Καλά έκανες και τον έσβησες από την καρδιά σου.

(Ειλικρινέστατη απάντηση: παλιά έλεγα όχι. Τώρα λέω «δεν ξέρω.»)

________________

11.

Νιώθω σα να έχω αρχίσει να παραιτούμαι από τη ζωή (μου). Εννοώ πως κάνω πράγματα αλλά νιώθω ταυτόχρονα μέσα μου ένα κοκτέιλ θλίψης-πλήξης-άγχους. Επίσης, όπως είπα και σε γνωστό μου πρόσωπο πρόσφατα, θέλω να είμαι μονίμως με άλλους ανθρώπους γύρω μου γιατί διαφορετικά μόνο έτσι αποκτούν τα πράγματα σημασία (κι έτσι μάλλον επιβεβαιώνεται ότι έχω παραιτηθεί από τη ζωή ΜΟΥ). Πώς θα μπορούσε να αλλάξει αυτό;- σtolis

Δυστυχώς όχι μέσα από το ‘Α, μπα’. Δεν ξέρω αν αντιμετωπίζεις κάτι παροδικό ή αν χρειάζεται περισσότερο σκάψιμο και δεν θα τολμούσα να κάνω κάποια υπόθεση. Αλλάζει το πράγμα, αν πραγματικά θέλεις και είσαι έτοιμος να κάνεις μεγάλη προσπάθεια.

 

________________

12.

"..θα το διατυπώσω όπως το νιώθω, χωρίς πολλά ποιητικά...

 

5 χρόνια στο εξωτερικό (σπουδές κ εργασία) - βόρεια ευρώπη συγκεκριμένα κ έχει προκύψει το εξής δίλημμα... τα ""κλείνεις"" όλα εδώ (δουλειά, διδακτορικό, πανέμορφη σχέση -> ίσως τελικά κ τον έρωτα όπως τον έψαχνα για πολλά χρόνια..) για να πας στην Ελλάδα πίσω;; Εκεί, το μόνο που έχω να με περιμένουν είναι δύο αξιολάτρευτοι γονείς κ ένα σπίτι-όνειρο πάνω στη θάλασσα. Για τα υπόλοιπα ήτοι σχέση, δουλειά, φίλοι.. θα πρέπει να ξεκινήσω από το μηδέν.. Γίνεται να είσαι 35 κ να ξεκινάς από το μηδέν σε τόσο σημαντικούς τομείς της ζωής σε μια Ελλάδα του μείον;; Κ αν νικήσει η Ελλάδα, πώς θα πω στον εδώ κ 3 χρόνια αγαπημένο ότι εξαφανίζομαι;; Τα διφορούμενα της ξενιτιάς.. Ευχαριστώ! "-LionNette

Φανταστική ιδέα, να παρατήσεις δουλειά και πετυχημένη σχέση τριών ετών για να πας κάπου που σε περιμένει ένα σπίτι στη θάλασσα. Θα είσαι μόνη και άφραγκη βέβαια, αλλά θα χορταίνεις από τη θέα και στον άπειρο ελεύθερο χρόνο σου μπορείς να μάθεις μπουζούκι. Θα έχεις και τους γονείς σου κοντά , που θα ανησυχούν σε σημείο έλκους που θα είσαι 35 χρονών χωρίς δουλειά και χωρίς σχέση. Απορώ που το σκέφτεσαι ακόμα, φτιάξε βαλίτσα. Μόνο πριν απ’ αυτό χτύπα λίγο το κεφάλι σου στον τοίχο, γιατί νομίζω ότι κάποιο καλώδιο δεν κάνει επαφή.

19

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

10 σχόλια
7: υπάρχει εξήγηση και είναι πολυπαραγοντική, διαλέγεις και παίρνεις: μπορεί να είσαι περισσότερο άνετη μπροστά τους, μπορεί να τους θεωρείς εύκολη λεία επομένως να φλερτάρεις ασυναίσθητα, να θεωρείς δεδομένο ότι θα σε γουστάρουν, επομένως να λειτουργεί κάπως σαν αυτοεκπληρούμενη προφητεία, να τους φλερτάρεις όντως και καθόλου ασυναίσθητα για ego boost. τώρα, συνειδητοποίησε ότι, μάλλον στις σχέσεις σου με αυτούς που σου αρέσουν είσαι εξαιρετικά απαιτητική, δεν είσαι άνετη, θέλεις να σε φλερτάρουν αυτοί πρώτα, γιατί "άντρας είναι και πρέπει να κάνει την πρώτη κίνηση", πως ακόμα και αν υπάρξει ένα ενδιαφέρον από μεριά του, παραιτείσαι εύκολα αν δεν είναι ιδιαιτέρως διεκδικητικός. γενικά όταν συναντάς κάποιον που σου αρέσει, αυτομάτως θέλεις να ζήσεις το παραμύθι, θέλεις να τα κάνεις όλα αυτός. αν διαβάζεις πες μου αν έπεσα μέσα ή αν τα λέω τελείως λάθος. 8: είναι μύθος ότι τα χρυσόψαρα έχουν μνήμη πάντως 3''. http://en.wikipedia.org/wiki/Goldfish#Intelligence ερώτηση 12, τελευταίες γραμμές+εικόνα= ακόμα μια φορά το πρώτο δυνατό γέλιο της ημέρας.
"στις σχέσεις σου με αυτούς που σου αρέσουν είσαι εξαιρετικά απαιτητική, δεν είσαι άνετη, θέλεις να σε φλερτάρουν αυτοί πρώτα, γιατί "άντρας είναι και πρέπει να κάνει την πρώτη κίνηση", πως ακόμα και αν υπάρξει ένα ενδιαφέρον από μεριά του, παραιτείσαι εύκολα αν δεν είναι ιδιαιτέρως διεκδικητικός."μα όπως λέει και η αγαπητή μας α, μπα αμα χρειαζεται να κανεις εσυ κίνηση δεν είναι αμοιβαίο οπότε ποιος ο λόγος; αν είναι να το ζορίσεις, άστο, μαλακία. όταν ο άλλος σε διεκδικεί, σε θέλει. Τόσο απλά. Αν τον κυνηγήσεις εσύ και τελικά κάτσει, θα είναι λίγο του στυλ "εε καλα νταξει μωρε γιατί όχι". Χλιαρά πράγματα δηλαδή, και μας αξίζουν τα δυνατά.
διακρίνω μια ειρωνεία; δεν νομίζω ότι η α,μπα έχει πει έτσι. νομίζω έχει πει πως όταν μόνο ο ένας από τους δύο κάνει κινήσεις, δεν είναι αμοιβαίο (είτε μόνο η γυναίκα είτε μόνο ο άντρας). έχει πει επίσης πως όταν περιμένεις κάποιον και δεν κάνει κίνηση, τότε μάλλον δεν ενδιαφέρεται. (πράγμα στο οποίο δεν συμφωνώ απαραίτητα, αλλά δεν είπες αυτό, οπότε οκ) εγώ μίλησα για πρώτη κίνηση στο φλερτ και ενδιαφέρον από τη μεριά του, δηλαδή όταν έχεις ένα πράσινο φως ότι οκ, πάνε καλά τα πράγματα. ε, πολλά κορίτσια σε εκείνη την περίπτωση κωλώνουν, υποθέτω γιατί φοβούνται μην φάνε τα μούτρα τους, μην απογοητευτούν. ενώ σε κάποιον που δεν ενδιαφέρονται είναι πολύ πιο άνετες και δίνουν παράδοξα περισσότερες ευκαιρίες, γιατί θεωρούν ότι δεν μπορεί να πληγώσει τον εγωισμό τους.
''ερώτηση 12, τελευταίες γραμμές+εικόνα= ακόμα μια φορά το πρώτο δυνατό γέλιο της ημέρας.''έχω βραχνιάσει απ'το πραγματικά δυνατό γέλιο..!!#7 Για κάποιον ανεξήγητο λόγο, έτσι συμβαίνει συνήθως..!!#5 Κι εγώ όταν μπήκα στην αίθουσα μεταπτυχιακού για πρώτη φορά δεν ήξερα κανέναν και τώρα είμαι παντρεμένη 4 χρόνια μ'έναν από εκείνους τους ''αγνώστους''..! Σου εύχομαι πάνω απ'όλα να βρεις καλή παρέα με άτομα που κολλάς και βγάζουν γέλιο!! Καλή αρχή!
Πραγματικά στην ερώτηση 12 δεν είναι καν κατανοητό το δίλημμα! Δύο πιθανότητες υπάρχουν: ή υπάρχει κάποιος βαθύτερος λόγος που δεν αναφέρεις για να τα παρατήσεις όλα και να γυρίσεις στην Ελλάδα ή σαμποτάρεις τον εαυτό σου γιατί δεν νιώθεις άνετα με αυτά που έχεις. Κοινώς, τα καλά που μας συμβαίνουν είναι μερικές φορές πιο δύσκολο να τα διαχειριστούμε από τα ζόρια.
Μα δεν διαφωνώ Κούρτσιε μου, και από κανάτες και αναπνοές πρώτος ήμουνα. Απλά δοκίμασα και την άλλη φάση και ψήθηκα. Δεν είναι καθόλου γευσιγνωστικό και ενδεχομένως φταίει που μέχρι τώρα το δοκίμασα με πιο μπρούσκα κρασία - μερλότς - αλλά έχει πλάκα. Ανησυχώ αν χειροτερεύει ο αλκοολισμός μου, αλλά η Α,Μπα ψήθηκε επίσης.. Αν το δοκιμάσεις πάντως, κάνε το πρώτα μόνος σου! ;)