Και στο Χίο ψάχνουν τα επιδόματα τυφλότητας

Και στο Χίο ψάχνουν τα επιδόματα τυφλότητας Facebook Twitter
4

Μετά από το Ιόνιο, οι ελεγκτές του ΙΚΑ στρέφουν το ενδιαφέρον τους στο Βόρειο Αιγαίο και στη Χίο, για να διερευνήσουν την έγκριση και διανομή και εκεί επιδομάτων τυφλότητας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία 447 κάτοικοι της Χίου παίρνουν το επίδομα και όπως είπε σήμερα το ΜΕΓΚΑ ο διοικητής του ΙΚΑ, Ροβέρτος Σπυρόπουλος, από την επόμενη εβδομάδα, όσοι παίρνουν επίδομα τυφλότητας στο νησί, θα εξεταστούν ξανά από τις τοπικές υπηρεσίες του Ιδρύματος.  

Ελλάδα
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μυστήριο με τον θάνατο 29χρονου λιμενικού στη Λέσβο – Κάνουν λόγο για δολοφονία οι γονείς του

Ελλάδα / Μυστήριο με τον θάνατο 29χρονου λιμενικού στη Λέσβο – Κάνουν λόγο για δολοφονία οι γονείς του

Η οικογένεια ισχυρίζεται ότι ο γιος τους έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο, ενώ κάνουν λόγο και για προηγούμενες απειλές κατά της ζωής του και της συζύγου του
LIFO NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια