Κεδίκογλου: «Έπρεπε να τερματιστεί η παράνομη κατάληψη»

Κεδίκογλου: «Έπρεπε να τερματιστεί η παράνομη κατάληψη» Facebook Twitter
5

Δηλώσεις για την επέμβαση τα ξημερώματα στην ΕΡΤ, έκανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, ο οποίος μίλησε για  «την εφαρμογή του νόμου και την αποκατάσταση της ομαλότητας».

 «Έπρεπε να τερματιστεί μία παράνομη κατάληψη και αυτό έγινε με τον καλύτερο τρόπο με τη μεγαλύτερη δυνατή προσοχή», τόνισε, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και έκανε λόγο για «παράνομη κατάληψη» που είχε .ως αποτέλεσμα το να «απαξιώνεται καθημερινά η περιουσία του ελληνικού δημοσίου».

Επεσήμανε ακόμη ότι «η απόφαση για το κλείσιμο της ΕΡΤ είναι νομικά ισχυρή» καθώς είχε αποφανθεί σχετικά το ΣτΕ το καλοκαίρι.

5

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας χρόνος από το δυστύχημα στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη - Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / Ένας χρόνος από το δυστύχημα στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη - Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

«Ουδεμία ενημέρωση υπάρχει, ουδείς ανέλαβε την ευθύνη της απώλειας αυτών των ζωών και επικρατεί  πλήρης άγνοια για τη διοικητική και δικαστική έρευνα», επισημαίνει το ΠΑΣΟΚ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Άσε ρε Κεδίκογλου.........το ότι στη ΝΕΡΙΤ θα εργάζονται με σταθερή σχέση εργασίας το πολύ 500 άτομα αλλά με διάφορες εξωτερικές συμβάσεις θα μπορείτε να προσλαμβάνετε όποιον θέλετε και με όσα χρήματα θέλετε καθιστά το νέο φορέα υγιή; Θα κάνει η κάθε Σαλαγγούδαινα το κομμάτι της και πάτε να μας πείσετε ότι φτιάχνουν τα πράγματα. Για ποια νομιμότητα μιλάμε; κλείνει έτσι δημόσια τηλεόραση σε ευρωπαϊκή χώρα;(αυτό βέβαια είναι δείγμα ανικανότητας και ανοησίας και ανεπάρκειας και και και πολλών άλλων) Θα μου πεις από την άλλη ότι ας γίνουμε Ευρώπη σε άλλα θέματα και βλέπουμε και την τηλεόραση. Δεν υπάρχει χαρακτηρισμός αρκετά βαρύς για κανέναν σας μας καταντήσατε χειρότερα από γύφτους (δεν λέω ρομά λέω γύφτους έχει διαφορά)
Για ποια εφαρμογη του νομου μιλαει ο κ. Κεδικογλου; Η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου βάσει της οποίας η ΕΡΤ έχει καταργηθεί δεν τελεί σε ισχύ από τις 18 Οκτωβρίου. Αφησαν επιτηδες να παρελθει η ισχυς της διοτι οι βουλευτες του Πασοκ απειλουσαν οτι δε θα την ψηφισουν. Η ιδια η κυβέρνηση ακύρωσε αιφνιδιαστικά την προγραμματισμένη συζήτηση της στις 9/10. Τελικά αυτό που έφθασε στη Βουλή στις 26 Οκτωβριου ήταν μια τροπολογία εντός νομοσχεδίου του ΥΠΕΚΑ η οποία νομιμοποιούσε τον ειδικό λογαριασμό για το κλείσιμο της ΕΡΤ και επικύρωνε τη συγκρότηση της ΝΕΡΙΤ.Όσο για τη Δημόσια Τηλεόραση που λειτουργεί υπό πλήρη αδιαφάνεια και εκτός των ορίων νομιμότητας, ούτε λόγος...Όταν δε ρωτήθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σε τηλεοπτικό κανάλι από βουλευτή της αντιπολίτευσης για ποια αποκατάσταση της νομιμότητας μιλά όταν δεν υπάρχει καν σε ισχύ η ΠΝΠ η οποία δεν επικυρώθηκε ποτέ, απάντησε «αποστομωτικά» πως υπάρχει η επικύρωση από το ΣτΕ, το οποίο δεν έχει εκδόσει καν απόφαση!Πηγη: Infowar