Πουλήθηκε για 9,61 εκατομμύρια ο Αγ. Ιωάννης Σιθωνίας

Πουλήθηκε για 9,61 εκατομμύρια ο Αγ. Ιωάννης Σιθωνίας Facebook Twitter
6

Προς 9,61 εκατομμύρια ευρώ πουλήθηκε από το ΤΑΙΠΕΔ,  το επιφάνειας περίπου 253 στρ. ακίνητο στον 'Αγιο Ιωάννη Σιθωνίας της Χαλκιδικής. Η βελτιωμένη προσφορά των Ιωάννη και Γεώργιου Μεντεκίδη για την αξιοποίηση της έκτασης έγινε ομόφωνα αποδεκτή, μετά και από τη θετική γνωμοδότηση του Συμβουλίου Εμπειρογνωμόνων.

Όπως, επίσης, έγινε γνωστό από το ΤΑΙΠΕΔ, η κατασκευαστική εταιρεία των Ιωάννη και Γεώργιου Μεντεκίδη δραστηριοποιείται στην αγορά ακινήτων της Βόρειας Ελλάδας και στο ακίνητο αναμένεται να υλοποιηθούν επενδύσεις της τάξης των 50 εκατ. ευρώ.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

5 σχόλια
Μα τι χαζομάρες θεέ μου. Πούλησαν σε μια κατασκευαστική - μεσιτική ήρθαν οι επενδύσεις. Έγινε ιδιωτική ακόμα μια παραλία και πρέπει και να χαρούμε :). Βέβαια, θα μπορούσε κάνεις να πει: είχες ψάξει τι πωλείται να διαμαρτυρηθείς τότε πριν να είναι πολύ αργά;
Δηλαδή πώς μπορεί να δει κάποιος τι πωλείται, υπάρχουν λίστες, αγγελίες, τιμοκατάλογοι; Ή θεωρούμε πλέον ότι, άμα λάχει, όλα πωλούνται, οπότε σταμπάρουμε το βοσκοτόπι που μας αρέσει και ζητάμε να το αγοράσουμε;
Υπέροχο σημείο με φοβερά νερά, άσε που έχω να θυμάμαι πολλά σε αυτή την παραλία... ελπίζω μόνο να μην την καταστρέψουν και μείνω με τις αναμνήσεις μου!