Υπέροχη διάσωση μικρού δελφινιού [ΒΙΝΤΕΟ]

Υπέροχη διάσωση μικρού δελφινιού [ΒΙΝΤΕΟ] Facebook Twitter
5

Το μικρό δελφίνι βρέθηκε κοντά στη βάρκα τους με μια πλαστική σακούλα μπλεγμένη στο ρύγχος του.

Οι δύο Βραζιλιάνοι ψαράδες το έπιασαν και αφού την απομάκρυναν, το άφησαν να επιστρέψει πίσω στη θάλασσα.

Εκείνο, μοιάζει σαν να τους ευχαρίστησε στο τέλος...

It's Viral
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπεν Άφλεκ - Τζένιφερ Λόπεζ: Η έντονη ερωτική τους χημεία κατά τη διάρκεια της κοινής τους εμφάνισης

It's Viral / Μπεν Άφλεκ - Τζένιφερ Λόπεζ: Η έντονη ερωτική τους χημεία κατά τη διάρκεια της κοινής τους εμφάνισης

Κατά τη διάρκεια της πρώτης κοινής τους εμφάνισης μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου τους, το πρώην ζευγάρι φέρεται να μην «μπορούσαν να κρατήσουν τα χέρια τους μακριά ο ένας από τον άλλον».
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Όντως, κάνει παιχνιδιάρικη φιγούρα στο τέλος! Άλλα ζώα θα είχαν φύγει τρομοκρατημένα από την επαφή τους με άνθρωπο. Ζω σε παραθαλάσσιο μέρος, και κάθε καλοκαίρι βλέπω δελφίνια. Φέτος μάλιστα ήρθαν πάρα πολύ κοντά, μόλις λίγα μέτρα μακριά απ' το κύμα! Προφανώς θα κυνηγούσαν κανένα κοπάδι ψάρια.
ας μη ξεχνάμε κ τους άλλους ψαράδες όμως... όπως αυτούς στο Ταιτζί της Ιαπωνίας που έχουν κάνει επάγγελμα την αιχμαλωσία των δελφινιών για την διοχέτευση τους στην παγκόσμια αγορά ψυχαγωγίας σε θαλάσσια πάρκα κ την βίαια θανάτωση τους με σκοπό την βορά... τώρα είναι σε περίοδο κυνηγιού κ όταν έχουν "καλή" ψαριά όλος ο κόλπος βάφεται κόκκινος από το αίμα των κητοειδών που πέφτουν στα δίχτυα τους... αξίζει να δείτε το ντοκιμαντέρ "The Cove"... ξέρουμε τι πληρώνουμε όταν πάμε σε ένα πάρκο να τα παρακολουθήσουμε να κάνουν τούμπες...