ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.12.2013 | 02:43

Συμβουλήηηηηηηη

Τον γνώρισα. Ήταν τέλειος. Τα μέσα μου έκαναν κωλοτούμπες όταν με άγγιζε. Του άρεσα και μου άρεσε ΠΟΛΥ.Δίνουμε ραντεβού να ξαναβρεθούμε. Πέφτω να κοιμηθώ μια ωρίτσα και ξυπνάω ώρες μετά με έξι αναπάντητες από αυτόν. Είχα κοιμηθεί και είχα χάσει το ραντεβού (δεν συμβαίνει ούτε σε ταινίες αλλά...). Του στέλνω μνμ να του ζητήσω συγγνώμη.Με παίρνει την μέρα μετά να βρεθούμε πάλι αλλά αντικειμενικά δεν μπορούσα.Πάλι την μέρα μετά. Και μετά τίποτα.Δεν ήθελα να κάτσω να του εξηγήσω για την θεία στο νοσοκομείο και την κολλητή με βαριά κατάθλιψη κτλ. Απλά ήμουν ζορισμένη πολύ και το ότι δεν ξαναπήρε το πήρα σαν να εξαφανίστηκε αυτός. Περνάνε οι βδομάδες και καταλαβαίνω ότι εξαφανίστηκα εγώ. Του στέλνω μνμ να βρεθούμε. Δεν απαντάει. Του στέλνω την μέρα μετά και τίποτα. Τον παίρνω εχθές, δεν απαντάει.Και εδώ σηκώνω τα χέρια ψηλά και προχωράω. Εκτός αν μου πείτε ότι έχει στραβώσει -με το δίκιο του- και πρέπει να επιμείνω.
1
 
 
 
 
σχόλια
Γιατί δεν έβαλες ένα ξυπνητήρι;Προσωπικά αν μου έλεγε η κοπέλα ότι δε βγήκε μαζί μου γιατί την πήρε ο ύπνος ή γιατί ξεχάστηκε, η επικοινωνία μας θα τελείωνε εκεί. Σε πήρε 2η φορά, δε μπορούσες.Σε πήρε 3η φορά, δε μπορούσες.Και δεν πήρες ούτε ΜΙΑ φορά να πεις "ξέρεις μπορώ την τάδε μέρα". Γιατί;Αυτό δείχνει ξεκάθαρα (και εγώ έτσι θα το εκλάμβανα) έλλειψη ενδιαφέροντος. Και όχι μόνο τον ξενέρωσες, αλλά άφησες να περάσουν και βδομάδες, και μετά η οποιαδήποτε επιθυμία του είχε απομείνει για σένα, εξαφανίστηκε.Λυπάμαι, αλλά έχει 100% δίκιο... Επίμεινε αν τον θες πολύ, αλλά αν δεν κάτσει να ξέρεις ότι είναι ο μόνος που δε φταίει.Αυτά. :)
Scroll to top icon