Μπουτάρης: "Μπούρδες" οι εξαγγελίες Μανιάτη για δωρεάν ρεύμα τις μέρες με αιθαλομίχλη

Μπουτάρης: "Μπούρδες" οι εξαγγελίες Μανιάτη για δωρεάν ρεύμα τις μέρες με αιθαλομίχλη Facebook Twitter
6

Με το δικό του τρόπο απάντησε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης στη δέσμευση του υπουργού Περιβάλλοντος για παροχή δωρεάν ηλεκτρικού ρεύματος τις ημέρες με έντονο πρόβλημα αιθαλομίχλης, αλλά και τις επανασυνδέσεις των λογαριασμών της ΔΕΗ ευπαθών κοινωνικών ομάδων μέσω των δήμων. Μιλώντας σήμερα το πρωί στον ραδιοσταθμό "Ράδιο Θεσσαλονίκη" ο Γιάννης Μπουτάρης τόνισε ότι "αυτό που πρέπει να γίνει είναι να σταματήσουν τώρα οι διακοπές ρεύματος για όλους".

Σύμφωνα με τον Γιάννη Μπουτάρη η κυβέρνηση και η αντιπολίτευση πετούν το μπαλάκι στους δήμους."Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι από τον Σαμαρά μέχρι τον Τσίπρα, όλοι μας δουλεύουν ψιλό γαζί. Πετάνε κάθε φορά μία φούσκα και ζητούν από τους δήμους να διαχειριστούν την κατάσταση".

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης δήλωσε ότι τους λογαριασμούς των ανθρώπων που όντως δεν έχουν να πληρώσουν πρέπει να τους πληρώνει η ίδια η κυβέρνηση και όχι οι Δήμοι. "Οι δήμοι δεν έχουν χρήματα για να πληρώσουν τους λογαριασμούς" είπε. Μηχανισμός στους δήμους για να ελέγχουν όλες τις περιπτώσεις δεν υπάρχει. Σύμφωνα με τον ίδιο, τα νοικοκυριά που ζουν χωρίς ρεύμα στο δήμο Θεσσαλονίκης υπολογίζονται σε 15.000.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Νομοθετική πρωτοβουλία για τον επαναπατρισμό Ελλήνων γιατρών από τις ΗΠΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης: Νομοθετική πρωτοβουλία για τον επαναπατρισμό Ελλήνων γιατρών από τις ΗΠΑ

Η νομοθετική ρύθμιση που προανήγγειλε ο πρωθυπουργός επιλύει το πρόβλημα της αναγνώρισης τίτλου ειδικότητας και συνακόλουθα της εξειδίκευσης που απέκτησαν Ελληνες γιατροί σε πανεπιστήμια των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
Ο Άδωνις Γεωργιάδης διαψεύδει ΟΕΝΓΕ και σύζυγο της γιατρού: «Δεν προερχόταν από 36ωρη εφημερία»

Πολιτική / Ο Άδωνις Γεωργιάδης διαψεύδει ΟΕΝΓΕ και σύζυγο της γιατρού: «Δεν προερχόταν από 36ωρη εφημερία»

«Σας ενημερώνω ότι μετά από έρευνα αποδεικνύεται, ότι δεν προερχόταν από 36 ώρες εφημερία, όπως ψευδώς και κατά κόρον γράφτηκε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: Μακάρι η παρακαταθήκη της αγάπης που αφήνει να βρει την καλύτερη συνέχεια

Πολιτική / Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: Μακάρι η παρακαταθήκη της αγάπης που αφήνει να βρει την καλύτερη συνέχεια

«Η σκέψη μας στρέφεται στο ανά τον κόσμο ποίμνιο του Βατικανού. Ιδιαίτερα, μάλιστα, στην ελληνική κοινότητα των Καθολικών» υπογραμμίζει ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια