Σταθεροποιείται η αγορά αυτοκινήτου

Σταθεροποιείται η αγορά αυτοκινήτου Facebook Twitter
3

Επιβραδύνθηκε, σε ετήσια βάση, ο ρυθμός μείωσης του τζίρου στο εμπόριο των αυτοκινήτων και των ανταλλακτικών, το γ΄ τρίμηνο φέτος, σύμφωνα με τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ).

Ειδικότερα, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, ο δείκτης κύκλου εργασιών στο χονδρικό και λιανικό εμπόριο μηχανοκίνητων οχημάτων και μοτοσικλετών, στην επισκευή αυτών και στο εμπόριο συναφών ανταλλακτικών και εξαρτημάτων, παρουσίασε μείωση 5% το γ΄ τρίμηνο 2013, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του γ΄ τριμήνου 2012, έναντι μείωσης 27,4% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση το 2012 προς το 2011.

 

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φοροδιαφυγή: Οι ηλεκτρονικές συναλλαγές εκτινάσουν τα φορολογικά έσοδα

Οικονομία / Επιχείρηση κατά της φοροδιαφυγής: Οι ηλεκτρονικές συναλλαγές εκτινάσσουν τα φορολογικά έσοδα

Από το 2025 θα τεθούν σε υποχρεωτική εφαρμογή τα ηλεκτρονικά τιμολόγια, ενώ θα επεκταθεί η χρήση POS στις λιανικές πωλήσεις περισσότερων κλάδων της οικονομίας
LIFO NEWSROOM
Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα: Τα τρία "κλειδιά" για την ανάπτυξη της χώρας τα επόμενα χρόνια

Οικονομία / Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα: Τα τρία "κλειδιά" για την ανάπτυξη της χώρας τα επόμενα χρόνια

Τρεις βασικοί παράγοντες θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη της χώρας τόσο εφέτος, όσο και τα επόμενα έτη, όπως επισημαίνεται στο Μεσοπρόθεσμο Σχέδιο 2025- 2028
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Τι του λείπει του ψωριάρη... Αντί να ξεχρεώσει τους φίλους και συγγενείς του που τον έχουν δανείσει ή ακόμα και να πληρώσει καμιά δόση για τα δάνεια του πάει και παίρνει καινούργιο αυτοκίνητο. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας!